AK Parti'li Sena Nur Çelik'ten 'İstikrar' Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Sena Nur Çelik'ten 'İstikrar' Açıklaması

AK Parti\'li Sena Nur Çelik\'ten \'İstikrar\' Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik seçim çalışmalarına Gazipaşa’da devam ediyor.

08.05.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik seçim çalışmalarına Gazipaşa'da devam ediyor. AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, çalışmalarını Gazipaşa'da sürdürüyor. Sena Nur Çelik Gazipaşa programını Çimenbağ, Üçkonak ve Esenpınar mahalle toplantıları ve ev ziyaretiyle tamamladı. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, yapılan ve yapılacak projeler için istikrarın şart olduğunu söyledi.

Çelik'e, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçükballı, Gazipaşa belediye meclis üyeleri İbrahim Tuncer, Mustafa Türker ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

"YAPILAN VE YAPILACAK PROJELER İÇİN İSTİKRAR ŞART"

AK Parti'nin Antalya'dan en genç Milletvekili Adayı olan Sena Nur Çelik, "Yaptığımız birçok projeyle Türkiye'ye çağ atlattık. Türkiye'de 80 yılda yapılmayan, yapılamayan hizmetler iktidarımız döneminde yapıldı. Bu hizmetlerin devamı için istikrar çok önemli" dedi.

"GAZİPAŞA'YA YAPILAN YATIRIMLAR"

Gazipaşa'da yapılan yatırımlardan da bahseden Çelik,"Gazipaşa'da bir tane devlet hastanesi var, yetersiz olduğu için ikincisi yapılıyor. 75 yataklı Gazipaşa Devlet Hastanesini bitirmek üzereyiz. Yine ulaşım konusunda birçok çalışmamız var. 81 km olan Alanya- Gazipaşa yolunun 63 km'si bölünmüş yol olarak tamamlanarak hizmete açıldı. Kalan kısmı 2016 yılında tamamlamayı hedefliyoruz. Dirgah Limanı ve balıkçı barınağı ile çalışmalar devam ediyor. Gökçeler Barajı'nın yapımına başlandı. 2009 yılında açtığımız Gazipaşa Havaalanı'nın bölgeye ekonomik olarak katkısı tartışılmaz. Burada pist uzatma çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz yolcu kapasitesini bu sene 1 milyona önümüzdeki sene bir buçuk milyona çıkartarak turizmi canlandırmak" diye konuştu.

"MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ"

Gün içindeki mahalle ziyaretlerini tamamlayan Sena Nur Çelik, Gazipaşa ilçe merkezine dönerek İstiklal Mahallesi'nde Kaplan Ailesi'nin evine konuk oldu. Kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşen ev toplantısında Çelik, Ak Parti hükümetinin kadına verdiği değeri anlattı. Sena Nur Çelik, Ak Parti'nin 2002'den bu zamana kadar kadının toplum hayatındaki hak ettiği konuma ulaşması için çok önemli düzenlemeler hayata geçirdiğini ve 2010 referandumu ile birlikte kadınlara pozitif ayrımcılık uygulamasını anayasa hükmü haline getirdiğini hatırlattı ve kadın istihdamını arttıracak çalışmaları anlattı. Sena Nur Çelik, Ak Parti'nin çalışan annelerin hayatını kolaylaştırıcı birçok yenilik yaptığını ve hayatın her anlamında kadınların hak ettiği değere kavuşması için çalışacaklarını söyledi.

"TARIM İŞÇİLERİ ARACI DURDURDU"

Üçkonak mahallesi programının ardından Esenpınar Mahallesi'ne hareket eden AK Parti Antalya milletvekili adayı Çelik'i, Gazipaşa'da tarım işleriyle uğraşan kadınlar yol üzerinde durdurarak sevgi gösterisinde bulundular. Kadın tarım işçileri Sena Nur Çelik ile yol üstünde hatıra fotoğrafı çektirdi, işçilerle sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Sena Nur Çelik'ten 'İstikrar' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement