AK Partili Soylu: Ey Gidi Zavallılar - Son Dakika
Politika

AK Partili Soylu: Ey Gidi Zavallılar

AK Partili Soylu: Ey Gidi Zavallılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Ey gidi zavallılar, ey gidi gafiller. Bu millet size bunların cevabını sandıkta verecek." dedi.

06.03.2014 20:05  Güncelleme: 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANAKKALE (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,, "Bu ülkenin Cumhurbaşkanını, Başbakanını dinleyeceksin, sonra da montaj kayıtları sosyal medyadan yayacaksın. Ey gidi zavallılar, ey gidi gafiller. Bu millet size bunların cevabını sandıkta verecek" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Çanakkale'de AK Parti Kalkım Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim Taşkın'ın seçim bürosu açılışına katıldı. Soylu, yaptığı konuşmasında, "Bugün biz Türkiye'yi dönüştürebilir ve zenginleştirebilirizi gerçekleştirdik. Sadece 890 yoğun bakım ünitesi vardı. Bugün ise 17 bin sayısını aştı. Bugün yoğun bakım ünitelerinde profesör tanımaya gerek yok. Bu devletin kendi insanını kucakladığı Türkiye'deyiz. Bugün yeni Türkiye ve eski Türkiye var. İMF'ye 23.5 milyar dolar borcu olan beli bükük bir Türkiye, İMF'nin konseyi geldiği zaman, 'bize kötü bir rapor verirse yarın çekimizi nasıl öderiz, senedimizi nasıl öderiz?' derken, 14 Mayıs 2013 tarihinde bu ülke 23.5 milyar dolar borcu bitirdi. Birde hazmedemedikleri şey Türkiye İMF'ye dedi ki 'size 5 milyar dolar verelimde ülkenin ne kadar büyük bir ülke olduğunu hatırlayın.' Erbakan'ı trilyonluk zimmet olayları ile gündeme getirdiler. Tansu Çiller için Alman gazeteleri manşet attı. Bu ülkeyi yönetenler, büyük iftiralarla karşı karşıya kaldı. Bize imkan verin veri siz hizmet vermenin onurunu yaşayalım. Bu belediye herkessin belediyesi olacak. Efendi bir belediyeciliği değil Sayın Başbakanımızın dediği gibi hizmetkar bir belediyecilik ortaya koyacağız. Burada güzel bir insan var iyi bir eş, iyi bir halk adamı, dürüst ve kendini hizmete adamış bir insan var. Bilmenizi istiyoruz sözü bize talimat olacaktır. Bizim görevimiz hizmet etmektir. Güçlü bir ses istiyoruz, 30 Mart akşamı Kalkım Belediye Başkanlığına İbrahim Başkanı getirmeye söz vermenizi istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Kalkım Belediye Başkanlığı Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışa katılan misafirlere pilav-ayran ikramı yapıldı.

Yeniceye geçen Soylu, Yenice AK Parti Belediye Başkan adayı Veysel Acar, tarafından karşılandı. Soylu, Şehir Meydanı'nda bulunan Aynalı Kahve'de halkla selamlaştıktan sonra kahve bahçesinde bir konuşma yaptı. Soylu, "Bugün Türkiye'de yaşananlar sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın başına gelmedi. Geçmişte Hasan Polatkan'ın, Demirel'in, Adnan Menderes'in başına da geldi. Gazeteler manşet attı, 'Evinden 4 milyon lira çıktı' diye. 'Adnan Menderes ve Celal Bayar hakkında Eskişehir'den 12 uçak dolusu para ve altınla kaçıyorlar' diye attıkları iftiralar neyin nesiydi? Turgut Özal ile eşi için söylenenler namussuzca, alçakçaydı. Başbakanı sindirmek için kullandılar. Hangi anti demokrasiden bahsediyoruz? Dün devlet baskısından bahsedenler, paralel yapıyı görünce hemen rota değiştirmeye başladı. Sözlerim çok açık ve nettir. Cumhurbaşkanı dinlenir mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı dinlenir mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin enerji bakanı dinlenir mi? Siyasetçiler, devlet adamları, iş adamları dinlenir mi? Dinlenirse o dinlemeler nerededir bugün? Bu dinlemeler kimdedir ve ne için kullanılacaktır?" dedi.

Soylu, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Yenice'de AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Acar'a destek verilmesi için vatandaşlardan oy istedi.

Yenice ziyaretinin ardından Çan'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çan Belediye Başkanı ve AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kuzu'yu makamında ziyaret etti.

AK Parti Seçim Bürosu'na geçen Soylu, yaptığı konuşmada, "Dinlemeler çıktı. 7 bin kişiyi dinlemişler. Daha çıkacak. Ülkenin Cumhurbaşkanını dinleyeceksin, ülkenin Başbakanını dinleyeceksin, Enerji Bakanını dinleyeceksin, devlet sırlarını ifşa edeceksin. Sonra da montajları sosyal medyadan tetikçiler marifetleriyle yayacaksın. Ey gidi zavallılar, ey gidi gafiller. Bu millet bu filmleri daha önce de gördü, cevabını verdi. Cumhurbaşkanı öncesinde 367 oyunu çıkardılar millet sabretti. Şimdi 30 mart geliyor. Millet gereğini orada yerine getirecektir. Bunlar 'istemezük'cüler. Bu CHP öyledir. 1'nci köprü yapılırken 'istemeyiz' dediler. 2'nci köprü yapılırken, Özal, 'bunu yıkalım ikinciyle birlikte yapalım' diyince 'Köprü yıkılacakmış. İstemiyoruz' dediler. Birinci köprü kimin malı? İkinci köprü kimin malı? Bu milletin malı. Bu ülkeye bir tek çakılı kazığı yoktur CHP'nin" dedi.

Soylu, Seçim Bürosu'nda Çan Halkı'ndan Başkan Kuzu'ya desteklerini esirgememelerini, AK Parti bayrağının Çan'da dalgalanmasının devamını sağlanmasını istedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Partili Soylu: Ey Gidi Zavallılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement