AK Parti'li Uçar, Çözüm Sürecinin Hükümete Ait Olduğunu Belirtti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Uçar, Çözüm Sürecinin Hükümete Ait Olduğunu Belirtti

AK Parti\'li Uçar, Çözüm Sürecinin Hükümete Ait Olduğunu Belirtti

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Çözüm sürecini başlatan ve projelendiren tarafın hükümet olduğunu belirtti.

10.08.2015 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Uçar: Çözüm sürecinin sahibi biziz

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini, çözüm sürecini başlatanın da AK Parti olduğunu belirterek, HDP'yi eleştirdi.

Partisinin Gercüş'te düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini savundu.

AK Parti Gercüş İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya, Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan Uçar, "Geçen seçimde alınan oy oranı bizlere biz hezimet oluşturmuştur. Türkiye genelinde yüzde 41 oy almamıza rağmen bunu bir hezimet olarak görüyoruz. Oysa ki, 7 düvelin yardımıyla partisi yüzde onu geçmesiyle coşkuyla kutlamalar yaptı. CHP oy kaybetmesi halinde bile bunu bir başarı olarak gördü. Oysaki Ak Parti yüzde 41 oy almasına rağmen gönül verenler üzüldü" dedi.

Uçar, ayrıca çözüm sürecini başlatanın AK Parti olduğunu belirterek, "HDP ve BDP savunucuların operasyon olmamasına rağmen halkımız kendini korumak için silahlanmalı deyip halk savaşını başlatmak istediler. Seçimden bize oy verin kardeşlik iklimi doğsun diyordular. HDP ve BDP Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaptığı konuşmayı batıda yapamıyor. Kendilerini onlara şirin gösteriyorlar. Selahattin Demirtaş 'Bizim Kandile söz geçirecek durumumuz yok. Operasyonlar başladıktan sonra müzakere ile çözemeyeceğimiz bir şey yok' diyor. İnsan ancak bu kadar kendisiyle çelişkileşir. Bir gün öncesinde kullandığı kelimeleri bir gün sonra inkar ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti'li Uçar, Çözüm Sürecinin Hükümete Ait Olduğunu Belirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement