AK Parti'li Ünal'dan 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Ünal'dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti\'li Ünal\'dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlama mesajı yayınladı.

29.08.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlama mesajı yayınladı.

Ünal, yayınladığı mesajda, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk Milleti tarihinde Ağustos ayında kazanılan zaferlerin en önemlilerinden biri de olduğunu belirtti.

Türk milletinin nice fedakarlıklarla verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihinin önemine vurgu yapan Ünal, "30 Ağustos zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli bu zaferle sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı burada şekillenmiştir. Dünya durdukça Türk milleti denge unsuru olarak var olacak ve varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyecektir" dedi.

Ünal, mesajının son bölümünde şu ifadelere yer verdi: "Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Ünal'dan 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement