AK Parti'li Uslu, "Bize Her Yer Antalya" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Uslu, "Bize Her Yer Antalya"

AK Parti\'li Uslu, "Bize Her Yer Antalya"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın Akseki ilçesini ziyaret etti.

28.05.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Akseki ilçesini ziyaret etti.

Akseki'de esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, "Bu ilçe hem alimler, arifler yetiştirmiştir, hem de büyük iş adamları. Toprağı verimli, insanı hem başarılıdır" dedi. Cevizli, Kuyucak, Gümüşdamla mahallesinde vatandaşlarla toplantı yapan Uslu yapılacak yatırımlar ve projeler konusunda bilgiler verdi. Salihler mahallesine giderken yolda karşılaştığı çobanlarla da muhabbet ederek, oğlakları seven Uslu, Değirmenlik köyünde vatandaşlara 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Uslu, "Antalya'yı karış karış geziyoruz. Bir gün Toroslar'da, bir gün Akdeniz kıyısında. Bize her yer Antalya. Gezdiğimiz her yerde görüyoruz ki, milletimiz istikrar istiyor. İstikrarsızlık yarını görememektir. Yatırımların durmasıdır. Bir anayasa kitapçığı havada görüldüğü için ekonominin ve borsanın çökmesidir. İstikrar ise 2023'ün ve hatta 2071 tarihinin planlanmasıdır. Bir gün sonrasını göremeyen Türkiye, bugün 10 yıl sonrasını planlamaktadır. 7 Haziran seçimlerinden sonra, sizin desteklerinizle Başkanlık sistemi, Yeni Anayasa konusunda değişimler gerçekleşecektir. Yeni Anayasa ile de millet iradesinin hakimiyeti kesintiye uğramayacaktır. Başkanlık sistemi ile kendi kendimiz ile mücadelemiz sona erecek, büyüme tempomuz artacaktır. Başkanlık Sistemi ile bizden bir asır ileride olan ruhumuzu yakalayacağız" dedi.

ÇOK ÖZEL BİR COĞRAFYA

Akseki'nin çok özel bir coğrafya olduğunu söyleyen Uslu, şunları söyledi:

"Hem güzel hem de doğal koşuları ile zor bir coğrafya. Ancak kültürü, dokusu, düğme evleri, kardelen çiçeği ile kültür turizmine göz kırpan bir coğrafyadır. Bugün gördük ki, Menderes Türel idaresindeki Büyükşehir Belediyemiz, her mahallemize hizmet götürüyor. Öte yandan Lütfi Elvan Bakanımız yollar konusunda müjdeler verdi. Akseki için, Antalya için daha çok çalışacağız. Antalya'yı seviyorum. Suyunu, havasını en önemlisi insanını seviyorum. Antalyalıya hizmet etmek büyük bir onurdur." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Uslu, 'Bize Her Yer Antalya' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement