AK Parti'li Vekilin Oy Hedefi Yüzde 70 - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Vekilin Oy Hedefi Yüzde 70

AK Parti\'li Vekilin Oy Hedefi Yüzde 70

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti’nin genel seçimlerdeki oy hedefinin yüzde 70 olduğunu söyledi.

23.01.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti'nin genel seçimlerdeki oy hedefinin yüzde 70 olduğunu söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Dr. Muzaffer Yurttaş, 4 yıldır Manisa'da sağlık alanında yapılan çalışmaları anlattı. Manisa Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Manisa Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Korkmaz, Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, hastane yöneticileri ve sendika üyeleri katıldı.

Yurttaş toplantının açılışında yaptığı konuşmasında sağlıktaki memnuniyet oranının AK Parti'nin oy hedefi olduğunu söyledi. Yurttaş, "Milletimiz yapılan hizmetleri yapıldığı gün eskitmekte mahir. O gün temel atılıyor, binalar bir yıl gibi bir buçuk yıl gibi kısa sürede tamamlanıyor. Bizden önceki hükümetlerde de bu temeller atılır ancak temeller eskir, yok olur toza toprağa karışır giderdi. Şimdi verilen süreden çok daha önce temeller, binalar bitiriliyor. Artık yapılan hizmetler herkes tarafından da çok iyi şekilde gözleniyor" dedi.

12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde başta sağlık olmak üzere birçok alanda devrimler yapıldığını kaydeden Yurttaş, "AK Parti'nin almış olduğu oyların içerisinde sağlıkta yaptığı devrimlerin çok büyük bir rolü vardır. Bunu hem AK Parti camiası hem de milletimiz takdir eder. Ben AK Parti'nin oy hedefi olarak sağlıkta memnuniyet oranlarını hedefleyen bir milletvekiliyim. Şuanda AK Parti'nin oyu yüzde 50 civarında, sağlıkta memnuniyet oranı ise yüzde 70'in üzerinde. AK Parti'nin oy oranını da yüzde 70 olarak, hedef oy olarak görüyorum. Çünkü sağlıktan memnun olanları soruyoruz, milletimizin yüzde 70'i memnun. Yani AK Parti'ye oy vermeyen insanlar da sağlıktan memnun. Dolayısıyla hedefimiz yüzde 70. Bu memnuniyet oranını da oy oranlarına çeviririz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yurttaş toplantının devamında slayt eşliğinde Manisa'ya sağlık alanında yapılan yatırımlardan ve yapılması hedeflenen projelerden bahsetti. Manisa'da hiçbir hastane inşaatının iptal edilmediğini kaydeden Yurttaş, 560 yataklı şehir hastanesinin deprem ayraçları geldikten sonra 6 ay gibi bir zamanda yeniden inşasına devam edileceğini de sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Vekilin Oy Hedefi Yüzde 70 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement