AK Parti'li Vural Kavuncu'dan Birlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Vural Kavuncu'dan Birlik Mesajı

AK Parti\'li Vural Kavuncu\'dan Birlik Mesajı

Dolmabahçe Sarayı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından tek liste ile Kütahya il başkanı adayı gösterilen Ali Çetibaş için tanıtım toplantısı düzenlendi.

21.01.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dolmabahçe Sarayı'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından tek liste ile Kütahya il başkanı adayı gösterilen Ali Çetibaş için tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, "Başkan adayımız Ali Çetinbaş'ın Kütahya'mız için, AK Parti için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Hafta sonu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından ismi AK Parti Kütahya İl Başkanı adayı olarak açıklanan Ali Çetinbaş, için parti binasında tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kavuncu'nun da katıldığı toplantıda 25 Ocak öncesinde birlik mesajları verildi. Milletvekili Vural Kavuncu, "AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Adayımızın tanıtım toplantısına katıldık. Bir hafta sonra gerçekleştireceğimiz kongremize tüm AK Dostları davet ettik. İl Başkan Adayımız Ali Çetinbaş'ın Kütahya'mız için, AK Parti için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çözümün, umudun ve geleceğin partisi AK Parti ile daha iyi, daha güzel günlere kavuşacağız" diye konuştu.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Vural Kavuncu'dan Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement