AK Parti'li Yenice: "İzmir'de Tarih Yazacağız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Yenice: "İzmir'de Tarih Yazacağız"

AK Parti\'li Yenice: "İzmir\'de Tarih Yazacağız"

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Halkala İlişkiler Başkanı Aykut Yenice düzenlediği toplantıda ilçelerin Halkla İlişkiler Birim Başkanlarıyla bir araya geldi.

09.01.2015 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Halkala İlişkiler Başkanı Aykut Yenice düzenlediği toplantıda ilçelerin Halkla İlişkiler Birim Başkanlarıyla bir araya geldi.

İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 31 Ocak 2015 tarihinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek il kongresinin hazırlıklarını sürdürürken, tüm ilçelerin Halkla İlişkiler Birim Başkanları Yenice Lokantası'nda düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. AK Parti'de Halkla İlişkiler Biriminin çalışmaları hakkında bilgi veren ve ilçe Halkla İlişkiler Birimi Başkanları ile tanışan AK Parti İzmir İl Halkla İlişkiler Başkanı Aykut Yenice, Halkla İlişkiler Biriminin parti içerisinde oldukça önemli yere sahip olduğuna dikkat çekerek, "Allah bu görevde, bu davaya inan insanlar olarak yolumuzu açık etsin. Sizler AK Parti'nin en önemli görev biriminden birisinin başına geldiniz. 'Halkla ilişkiler' yani İzmir'de iktidar olmak için ihtiyaç duyduğumuz kitlenin sorumlusu oldunuz. Temsil ettiğiniz makam ilçelerde bulunan STK, Dernekler, Odalar, Meslek Örgütleri, tüccarlar herkesle bire bir ilişki gerektiriyor. Sizler ilçelerinizde AK Parti'nin gülen yüzü olacaksınız " dedi.

Geçtiğimiz Yerel Seçimde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçimi kaybetmediğini, kaybedilmiş olanın İzmirlinin kendi yılları olduğunu belirten Yenice, "İzmir'in AK Parti hakkında göremediklerini göstermek adına çok önemli bir göreve soyunduk. İlçelerimizde AK Parti iktidarının ülkeye neler yaptığını bıkmadan usanmadan anlatacağız. Bölgemizde esnaf odaları, dernekler, sivil toplum kuruluşları, özellikle muhtarlarla görüşeceğiz. AK Parti Halkla İlişkiler birimi olarak biz muhtarlarla sık sık bir araya geliyoruz. AK Parti İzmir olarak muhtarların dertleriyle dertlenip onların kadar önem verdiğimizi düzenlediğimiz toplantılarla ortaya koyduk. Onlarda şimdi sorunlarını bizlere iletiyorlar" diye konuştu.

İzmir'i yeni baştan örgütleyip İzmir'deki AK Parti genlerini gözden geçirip yeni baştan inşa etmenin yollarını bulacaklarını ifade eden Yenice: "Bu kadro artık İzmir'de tarih yazacak. İl Başkanımız çok değerli bir insan. Karşısındakine değer veren önyargılı olmayan İl Başkanımız var. 31 Ocak'ta görevi tazelediği zaman yeni seçilen ilçe başkanlarımızla uyum içerisinde hep birlikte çalışacağımızdan eminim. Başbakanımızın değimiyle 'AK Parti partilerden bir parti değil milletin partisi ve milletin ta kendisidir'. Biz bu makamlara AK Parti ile İzmir'e layık olduğu hizmet yapmak için geldik. Geçmiş aynamız, gelecek hedefimizdir. 2019'da bu kadrolar İzmir'i yıllardır mahrum kaldığı hizmete kavuşturup AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracak."

AK Parti'nin geçmiş başarılarında tesadüf olmadığını vurgulayan Yenice, " Türkiye'yi hiç yılmadan bir yere taşıdıysak İzmir'de de bunu yaparız. Bugün İzmir'de yaşam hakkına müdahale diye insanların beynini bulandırıyorlar. 1994 yılında şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni almasıyla, çöp yığınları ve susuzluğun başkentini nasıl dünyanın başkenti haline geldiğini görüyoruz. Kordon'da içki yasaklanacakmış, İstanbul Boğazı'nda içki yasaklandı mı? Bugün Ankara Avrupa'nın en önemli Başkentlerinden birisi olmuştur. Bunlar algı siyasetidir. Bunlar İzmir'in beynini bulandırıyorlar. Ancak bundan sonra bizler sahada yapacağımız çalışmalarla bu olumsuz düşünceye İzmirlinin kapılmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Yenice: 'İzmir'de Tarih Yazacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement