AK Parti Maçka İlçe Başkanı Kongur'dan Basın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Kongur'dan Basın Açıklaması

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Kongur\'dan Basın Açıklaması

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, mahallelerde ve ilçelerde yapılacak olan delege seçimleri ve sonrasındaki süreç ile ilgili basın açıklaması yaptı.

09.10.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, mahallelerde ve ilçelerde yapılacak olan delege seçimleri ve sonrasındaki süreç ile ilgili basın açıklaması yaptı. Gerçekleşen basın toplantısını Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, ilçe yönetim kurulu katıldı.

AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle, darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini ifade eden Başkan Kongur, "AK Parti'nin önümüzde ki hedefi; başlayan Beşinci Olağan Kongre Sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinde başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletinizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimi Beşinci Olağan Kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkacağı enerji ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecektir. Yapılacak olan seçimlerin bütün milletimize hayırlı olmasını tememeni eder, hep birlikte el el yeni Türkiye'ye adım adım gideceğiz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Maçka İlçe Başkanı Kongur'dan Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement