AK Parti, Mahalle Komisyon Başkanlarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti, Mahalle Komisyon Başkanlarını Ödüllendirdi

AK Parti, Mahalle Komisyon Başkanlarını Ödüllendirdi

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanlığı, demokrasi nöbetlerini organize eden mahalle komite başkanlarını ödüllendirdi.

02.09.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle başkanları ödüllendirildi

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında tutulan demokrasi nöbetlerinde aktif şekilde çalışmalar yürüten mahalle başkanlarına tebrik ve teşekkür belgesi verilerek ödüllendirildiler.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul tarafından tertiplenen şükran gününde, 15 Temmuz gecesi, demokrasi nöbetleri ve demokrasi mitinginde yoğun çaba gösteren mahalle başkanlarına tebrik ve teşekkür belgesi vererek teşekkür etti.

AK Parti merkez ilçe tarafından organize edilen etkinlikte, merkez ilçe yönetim kurulunda bulunanlar ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Akşam yemeğinden sonra, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen hain kalkışmadan dolayı sürekli yanlarında bulunan mahalle başkanlarına şükranlarını sunarak kısa bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul "15 Temmuz gecesi karanlık bir geceydi ve bir o kadarda şanlı bir geceydi. Siz mahalle başkanlarım, 15 Temmuz darbe kalkışmasını duyduktan hemen sonra partiye ve meydanlara akın ettiniz, sizinle ne kadar gurur duysam azdır. Birçoğunuz ailenizle beraber, bazılarınız yakınlarıyla helallik isteyerek alanlara koşarak geldi. Bu hain darbe girişimine karşı durduğunuza bizzâtih-i şahidim ve Allah'ta bu fedakarlığınızı görüyor ve ecrini de alacaksınız. Allah hepinizden razı olsun. Şahsım ve partim adına size şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Mahalle başkanlarına teşekkür ve tebrik belgesi takdim edildikten sonra, program sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti, Mahalle Komisyon Başkanlarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement