Antalya'da AK Parti Mahalle Temsilcileri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Antalya'da AK Parti Mahalle Temsilcileri Bir Araya Geldi

Antalya\'da AK Parti Mahalle Temsilcileri Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya Mahalle Temsilcileri Toplantısı, Antalya Kültür Merkezinde 906 mahalle temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

13.12.2014 12:11  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Mahalle Temsilcileri Toplantısı, Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) 906 mahalle temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilk defa mahalle temsilcileri ile bir araya geldiklerini belirterek, Antalya'da 30 mart yerel seçimlerinden 19 ilçenin 10'unu kazandığını söyledi. Seçim çalışmalarında mahalle temsilcileri ile bir araya geldiklerinin altını çizen Başkan Türel, verdikleri sözü yerine getirmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydetti. Her seçimde AK Parti'nin oyunu arttırmasının arkasındaki gerçek kahramanların mahalle temsilcilerinin olduğunu vurgulayan Başkan Türel, "Sizler bizim halkımıza taşıyan, anlatan, adeta bizim elimiz ayağımız dilimi kulağımızı gözümüzsünüz. 906 mahallenin bir ucundan sahil sınırı 640 kilometredir. Köylerimize beldelerimize çok daha iyi hizmet verebilme imkanını sunuyor. Her birlikte çalışacağız. Sizler vasıtasıyla memleketin sorunlarına parmak basamazsak 18 saat çalışıyoruz, 24 saat bile çalışsak nafiledir. Yapılan hizmetler vatandaşa anlatılmalı. Bunları yapacak sizlersiniz" dedi.

"OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"

Belediye Başkanlığında 7 ayı geride bıraktıklarını ve önemli projelerin startını verdiklerinin altını çizen Başkan Türel, "Biz hizmet yapıyorken, bazıları kirli politikalarla meşgul oluyorlar. Biz Antalya'mıza hizmet noktasında şer güçleri ile hep birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz. Yılmayacağız, memleketimize hizmet için elimizden geleni yapacağız. Zaman içinde farklı dönemlerde bu buluşmaları devam ettireceğiz" diye konuştu. Türel konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu ülkede, köprü,otoyol,baraj yapmanın yanında, maddi kalkınmayı, manevi kalkınmayı, gönül köprülerini de en iyi şekilde kurmak gibi görevleriniz var. Sağ elin verdiğini sol el görmeden yapıyoruz. Fakirin, ihtiyacı olanın yanında olacağız. Gönülleri kazanmanın dışında bir amacımız yoktur. Oy kaygımız asla olmaz. Bugün tabi ki köylerimizde, mahallerimizde yapılacak hizmetlerle ilgili taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Haftaya muhtarlarla buluşacağız. Bu toplantıda yine Türkiye'de bir iki başarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşayacağız."

MUHTARLARA YENİ PROJE

Haftaya Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtar Bilgi İletişim Merkezi'ni hayata geçirileceğinin müjdesini veren Başkan Türel, "Yani kısaca hizmet vatandaşın ayağına götürülmesidir. Muhtar, elinde bir telefon SMS'le sorunu yazacak, isterse faks çekecek, isterse mail atacak, isterse arayıp bununla ilgili bütün taleplerini iletecek. Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi'ne gelirse çay içmeye, sohbete gelecek. Dert anlatmayacak. Muhtarlara başlayan bu çalışmayı genişleteceğiz. Mahallenizde temsilciler, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın vekilidir. Başkan adına yapılması gerekenleri yapmak gibi sorumluluğunuz var. Biz bu çalışmalar siyasi bir maksatla yapmıyoruz. Bu çalışmaları insani sorumluluk çerçevesinde yapıyoruz, yapacağız" ifadelerini kullandı.

ENGELLİ PROJESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Rehabilitasyon Merkezi Projesi'nin yeniden etkinleştirildiğini dile getiren Başkan Türel, şunları kaydetti:

"O proje iyice ayağa kalktı. Çok iyi işler bir hale geliyor. Bir engelli ailesi, annesi, babası olmak dünyadaki en zor iştir. Biz o yüzden bu konunda üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. O merkezle, Konyaaltı, Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı, Kepez ve Korkuteli ilçelerimizin mahalle temsilcilerinin orayı görmeleri için gezi düzenledik. Temsilcilerin mahallerinde engelliler noktasında neler yapabileceği noktasında değerlendirme yapılacaktır."

KÖSE, HİZMET PARTİSİ

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, AK parti olarak her seçimde oylarının attığını söyledi.

30 Mart yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonuçların AK Parti'yi güçlendirdiğini vurgulayan İl Başkan Köse, "AK Parti'nin diğer partilerden farklı hizmet partisi olmasıdır. Menderes Türel'in, Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından şehrin her yerinde hizmetler başladı. Partinin başarısında sizlerin ve teşkilat üyelerinin çalışması yok sayılamaz. Sizlerin çalışmaları ile bu başarıyı kazandık" dedi.

Toplantı Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sanem Öztürk'ün sunumuyla devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da AK Parti Mahalle Temsilcileri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement