AK Parti Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması

"Başbakanımızın cumhurbaşkanlığına giden yoldaki bütün engelleri tek tek sizlerin sayesinde kaldıracağız. Sorumluluğumuz, yükümüz daha da arttı.

02.04.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Başbakanımızın cumhurbaşkanlığına giden yoldaki bütün engelleri tek tek sizlerin sayesinde kaldıracağız. Sorumluluğumuz, yükümüz daha da arttı. Daha çok çalışacağız, yorulacağız" dedi.

Çalık, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde belediye başkanlığına yeniden seçilen Selahattin Gürkan'ın kendisine destek veren seçmenlere teşekkür etmek amacıyla tarihi Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı'nda düzenlediği programda yaptığı konuşmada, vatandaşın 30 Mart'ta istikrardan, itimattan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yana rengini belli ettiğini belirterek, "Yüreğinize sağlık. Herkes bilmeli ki görmeli ki bu seçim, cumhurbaşkanlığının denemesiydi" diye konuştu.

Çalık, "Başbakanımızın cumhurbaşkanlığına giden yoldaki bütün engelleri tek tek sizlerin sayesinde kaldıracağız. Sorumluluğumuz, yükümüz daha da arttı. Daha çok çalışacağız, yorulacağız" dedi.

AK Parti Malatya milletvekillerinden Cemal Akın ise AK Parti'yi Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle ve Sünnisiyle en çok destekleyen ilçelerden birinin Battalgazi olduğunu söyledi.

Milletvekili Mustafa Şahin de Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulması noktasında herkesin alın terinin olduğunu belirterek, Battalgazi'de milletin yetkiyi yeniden Selahattin Gürkan'a verdiğini dile getirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Çakır ise seçimlerde yüzlerini güldüren herkese teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan da yüksek bir oy oranıyla seçildiğine işaret etti.

Programa, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement