AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin hükumet olarak vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

09.02.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin hükumet olarak vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Şahin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şahin, hükumet olarak her zaman vatandaşın yanında yer aldıklarını ve milletin dertleri ile sıkıntılarını bertaraf edip, hayat standartlarını yükseltmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Bu durum genelde Türkiye, yerelde ise Malatya ve ilçelerimiz içinde geçerli. Biz Malatya milletvekilleri olarak sürekli ilçelerimizi, köylerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz ve bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Amacımız milletimize hizmet etmek ve vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek. Biz, insanlarımızın daha yaşanılabilir ortamlarda, sorunsuz ve sıkıntısız yaşaması için gayret ediyoruz" diye konuştu. Vatandaşların istedikleri zaman kendilerine rahatlıkla ulaşabildiğini ve sorunlarını rahatlıkla dile getirdiğini söyleyen Şahin, "Vatandaşlarımızın bizlere zaman zaman gerek kişisel gerekse genel bazı konularda talepleri olabiliyor bu gayet doğal. Talepleri ve sıkıntıları olan vatandaşlarımız da diledikleri zaman en alt tabandan, yani teşkilatlarımızdan, devletimizin en üst kurumlarına kadar rahatlıkla ulaşabiliyor ve taleplerini iletebiliyor. Bizde aldığımız bu talep ve istekler doğrultusunda bir takım çalışmalar yaparak ülkemize ve milletimize yararlı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement