AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi Açıklaması

''Kula Devlet Hastanemizi yaptıracağız''

22.07.2014 04:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Kula Devlet Hastanemizi yaptıracağız" dedi.

Tanrıverdi, Kula içesinde düzenlenen "Birlik Beraberlik ve Vefa iftarı"na katıldı. Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada, torba kanun tasarına değinerek, TBMM'nin yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiğini söyledi. Soma'da yaşanan maden faciasına hatırlatan Tanrıverdi, şunları söyledi:

"Torba kanun içerisinde Soma'da maden faciasında hayatını kaybeden 301 şehidimiz ve onların geride bıraktığı emanetleri için yasal düzenlemeler, onlar için hak ve menfaatler temin edilmektedir. Ayrıca yeraltında çalışan maden işçilerinin çalışma hayatını ilgilendiren farklı konularda da düzenlemeler gerçekleştirilmektedir. Yine vergi, sigorta, para cezası gibi halkımızı rahatsız eden, mağdur eden o konularda da  düzenlemeler yapılmakta. Yapılandırmalar gerçekleştirilmektedir. Bunun gibi 150 maddeden ibaret torba kanun görüşmeleri devam ediyor."

-"Hastanemizi yaptıracağız"-

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık'ın ısrarları üzerine programa katıldığını belirten Tanrıverdi, Kula'ya olan sevdalarının bitmeyeceğini ifade etti.

Kula'ya sözleri olduğunu ifade eden Tanrıverdi, şöyle devam etti:

"En modern ve içinde de en donanımlı, en son teknolojinin imkanlarını koyarak, benim hemşehrilerim bu hastaneden faydalanacaklar. Elbette 30 Mart'ta bir yol kazası olmuştur. Ama yol kazasında Hüseyin Tanrıverdi can vermemiştir. Dolayısıyla bu can bu tende olduğu sürece Kula'ya hizmetimizi esirgemeyeceğiz. Kula'ya bir başka sevgimiz var. Yunus'tan dolayı Kula'ya bir başka sevgimiz var, ailemiz eşimiz dostumuz sizler burada olduğunuzdan dolayı. Bu nedenle Kula Devlet Hastanemizi yaptıracağız. Yine Sağlık Bakanlığımızı devreye soktuk. Başından beri devam eden yer sorunu konusunu inşallah halledip bu hastaneyi çözeceğiz."

İftara, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, eski Belediye Başkanı Selim Aşkın, oda başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement