AK Parti Mardin Milletvekili Akdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mardin Milletvekili Akdağ Açıklaması

AK Parti Mardin Milletvekili Akdağ Açıklaması

"30 Mart'ta AK Parti'ye verilecek destek çözüm sürecinin güçlü bir irade ile sürdürülmesine imkan sağlayacaktır"

15.03.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, "30 Mart'ta AK Parti'ye verilecek destek çözüm sürecinin güçlü bir irade ile sürdürülmesine imkan sağlayacaktır" dedi.

Akdağ, AK Parti seçim bürosunda gazetecilere yaptığı açıklamada, çözüm süreci ile bölgeye 1 yıldan bu yana şehit cenazesinin gelmediğini kaydetti.

Başbakan Erdoğan'ın bu sürece bütün hayatını koyduğunu belirten Akdağ, şöyle dedi:

" Hamdolsun bir yıldır. Memleketimize cenazeler gelmiyor. 30 Mart'ta AK Parti'ye verilecek destek çözüm sürecinin güçlü bir irade ile sürdürülmesine imkan sağlayacaktır. Şer odakları gezi eylemleri bağlamında Ergenekoncuların çabaları, Reyhanlı saldırıları ve en son Pensilvanya'daki paralel yapı 17 Aralık'ta uygulamaya koyduğu senaryo bir anlamda çözüm sürecini sonlandırma projesi olarak görüyorum. Ancak halkımız bunu fark etmiştir. İnşallah bu bir yıllık barış ve kardeşlik iklimi 10 yıllara 100 yıllara ve Rabbimin takdir ettiği sonsuza kadar devam eder."

Türkiye'nin çok kritik bir süreçten geçtiğini, dost modern bir darbe ile karşı karşıya olduklarını kaydeden Akdağ, birbirinden alakasız olayların aynı olaylarmış gibi gündeme getirildiğini ve bir algı yönetimi kapsamında basının önünde operasyonlar yapıldığını belirtti.

Bu süreçte herkesin hassas olması gerektiğini söyleyen Akdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu uluslararası güçleri Türkiye'nin büyümesini istemeyen güçlerin uykusunu kaçırdı. Bu anlamda bir yönetim istikrarını oluşturma çabası ile dershaneleri bahane ederek bir operasyon başlattı. Bunun dershanelerle eğitimle ilgili olmadığını son gelişmelerden dolayı da hepimiz çok açıkça görme imkanına sahip olduk. Ama şunu söylüyorum. Seçimlerde halkımız bu düğümü çözecektir." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Mardin Milletvekili Akdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement