AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Her ay gerçekleştirilen, fakat 30 Mart yerel seçimler nedeniyle bir süre ara verilen AK Parti ilçe danışma toplantıları yeniden başladı.

21.05.2014 13:29  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, fakat 30 Mart yerel seçimler nedeniyle bir süre ara verilen AK Parti ilçe danışma toplantıları yeniden yapılmaya başladı.

İl binasında gerçekleştirilen Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı'na, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, geçtiğimiz hafta Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşanan maden kazası sonrası hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyerek sözlerine başladı.

Olayın başından sonuna kadar, oradaki bütün çalışmaları büyük titizlikle yürüterek, süreci başarılı bir şekilde idare eden, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a da, teşekkür eden Dengiz, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye ve Soma için birlik ve beraberlik zamanı olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Soma'da meydana gelen hazin olay sonrası bir kez daha gördük ki, orada yaşanan olayları, hazin sonuçları, siyasi malzeme olarak kullanmak isteyen, maalesef insanlıktan nasibini almamış insancıkların olduğunu gördük.

Maalesef buradaki olayları kendi siyasi emelleri uğruna kullanmaya çalışan, buradan AK Parti'ye, hükümete ve devlete vurmaya çalışan, protesto etmeye çalışan, 17 Aralık süreci olmadı, bu fırsattır deyip, darbe yapmaya çalışan küçük insanların olduğunu gördük. Bu olaylar bize bir şeyi net olarak gösterdi ki, Türkiye olarak, AK Parti olarak çok daha güçlü olmalıyız."

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, belediye çalışmalarından bahsederek, "30 Mart yerel seçimlerin ardından belediyeler için yeni bir dönem başladı. Göz açıp kapayıncaya kadar zamanın geçtiğini ve bu zamanın da çok iyi değerlendirilmesi gerektiği bilincindeyiz. Zaman nasıl geçti, daha yapılacak çok iş var demek gibi bir şansımız yok. Millete verdiğimiz sözleri, eksiklerimizi giderme anlamında yapacağımız çalışmaları önemsemeliyiz ve üzerinde hassasiyetle durmalıyız. Gerek seçim öncesi, gerekse seçim sürecinde vermiş olduğumuz sözlerimizin ihalesi yapılacak olanların ihalesi yapılmıştır, çalışması yapılacak olanlarında çalışmaları yapılmaktadır. Çok şükür ki hiç bir zaman yapamayacağımız şeyleri milletimize vaat etmedik" şeklinde konuştu.

Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ise, Soma'daki faciada hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet yakınlarına sabrı cemil, yaralılara da acil şifalar dileyerek, ilçe çalışmaları ve sandık esaslı çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına bilgi verdi.

Toplantının ikinci kısmında ise, teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement