AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse; - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse;

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse;

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 28 Şubat sürecinde oynanan oyunların bugünde oynan istediğini söyledi.

28.02.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 28 Şubat sürecinde oynanan oyunların bugünde oynan istediğini söyledi.

AK Parti Düvenci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 28 Şubat sürecinde alınan kararlarla millet iradesi hiçe sayılırken, geleceğine ipotek konulduğunu belirtti. Köse, dün bu ülke üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyen milletin, birlik ve beraberliğini bozmadan bugünde hayata geçirilmeye çalışılan kirli senaryolara ve oyuna asla müsaade etmeyeceğinin altını çizdi.

Gezi Parkı olaylarıyla başlayan, 17 Aralık operasyonuyla devam eden sürecin milletin iktidarının engellenmesine yönelik bir operasyon olduğunun altını çizen Köse, iftiralarla, karalamalarla AK Parti'nin yıkılmak istendiğine dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümeye devam edeceklerinin altın çizen Köse, "Biz gücümüzü milletten alıyoruz ve dayanak noktamız da millet. Milletten aldığımız yetkiyi sadece ve sadece yine milletimiz için kullandık. Bundan sonra da milletle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Şu iyi bilinmelidir ki bizi hiçbir güç milletimizden ayıramayacak" dedi.

Türkiye'de olağanüstü bir süreç yaşandığını anlatan Köse, "Millet iradesini bertaraf etmek için yapılan operasyonları birlikte izliyoruz. Ülkedeki güven ve istikrar ortamını kaldırarak kaosa sürüklemek istiyorlar. Geçmişi biraz hatırlayın. 2001 krizinde bir gecede bu millet bir gecede fakirleştirildi. Borçluların borç yükü bir anda üç kat artış gösterdi. Ülkede soygun yapıldığı söyleniyor. Bu ülkede soygun olsaydı IMF'ye olan borcumuz biter miydi?. Merkez Bankası'ndaki döviz rezervimiz artar mıydı? Hızlı tren projeleri hizmete girer miydi? 3. köprü inşaatı ve havaalanı inşaatı, Kanalistanbul projesi olur muydu? Bu karalama kampanyalarının, iftiraların şiddetinin artarak devam edeceği belirtiliyor. 76 milyon insanımızla kader birliği yaptık. Bu millet daha önce bir kısım çevrelerce ötekileştirilmişti. İnsanlar sınıflara ayrılmıştı. Ama AK Parti ne yaptı hiç kimseyi ötekileşmeden toplumun tüm katmanlarını kucakladı. Son bir yıldır terör olayları nedeniyle şehit cenazesi gelmiyor. Kan aksın diye vatanı satmakla suçladılar. Hergün kan aksın, analar ağlasın bizde istediğimizi yapalım dediler. İstedikleri gibi at oynatma hevesinde olanlar 30 Mart'ı dört gözle bekliyorlar. Bu millet bu tuzağa bu oyuna gelmeyecek. Başbakanımıza hep birlikte destek olacağız" diye konuştu.

30 Mart'ın belediye başkanlığı seçimlerinden ibaret olmadığına vurgu yapan köse, "Çok önemli bir dönemeçten geçiyoruz. Bu yüzden 30 Mart bu milletin geleceğinin tayin edildiği bir seçim olacak. 2011 genel seçimlerinde Düvenci, AK Parti'yi 950 oyla destekledi. Bu seçimde de destek olacak. Rehavete kapılmayacağız. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Zahmetsiz rahmet yok. Necmettin beye ve ekibine destek vereceğiz. Başbakanımıza burada tek yürek olduğumuzu göstereceğiz. Düvenci 1992 yılında belde oldu. O tarihte bende siyasette idim ve buradan sorumlu koordinatördüm. Düvenci ilk aldığımız beldelerden birisi. Benim için burasının ayrı bir önemi var. Düvenci hak ettiği hizmetleri alamadı. Hizmete talip olan başkanımıza destek olacağız. Düvenci'yi daha güzel ve daha yaşanabilir bir belde haline getireceğiz. Kapı kapı dolaşacağız. Ev ev dolaşacağız ve destek isteyeceğiz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement