AK Parti Merkez İlçe Temmuz Ayı Danışma Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkez İlçe Temmuz Ayı Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Merkez İlçe Temmuz Ayı Danışma Meclis Toplantısı

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı i Merkez İlçe toplantı salonunda gerçekleştirildi.

27.07.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı i Merkez İlçe toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda Ak Parti üyesi katıldı.

Divan Başkanlığına Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Divan üyeliğine Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar seçildi.

Program Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit'in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Başkan Zahit Konuşmasında, "Teşkilat mensubu arkadaşlarımız Ramazan ayı içerisinde gerek yardıma muhtaç ailelerimizi, mahallemizde, şehrimizde yaşayan durumu iyi olmayan ailelerimizi ziyaretlerde bulunuldu. Bu ziyaretlerimiz devam ediyor. Mahalle başkanı arkadaşlarımız bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. İnşallah son güne kadar da bu evlere ziyaret ederek oradaki ailelerimizi sorsunlar. Bizlere haber versinler, bizlerde diğer programlarda fırsat buldukça programlara katılırız. Bu konuda yapacağınız çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum " dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe Temmuz Ayı Danışma Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement