AK Parti Merkezi İlçeden Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkezi İlçeden Tanışma Toplantısı

AK Parti Merkezi İlçeden Tanışma Toplantısı

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, göreve geldiklerinin birinci yılında düzenledikleri tanışma toplantısında hedefledikleri ilk birinci yılda amaçlarına ulaştıklarını kaydetti.

20.12.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, göreve geldiklerinin birinci yılında düzenledikleri tanışma toplantısında hedefledikleri ilk birinci yılda amaçlarına ulaştıklarını kaydetti.

Bir restoranda düzenlenen tanışma ve istişare toplantısında AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, birinci görev yılını değerlendirdi. Göreve geldikleri ilk bir yıl içerisinde amaçlarına ulaştıklarını söyleyen Namlı, seçim sonrası bütün köyler gezdiklerini ve köylerin en büyük sorununun yol olduğunu belirtti.

"GÖREVİMİZ BİTTİĞİNDE YAPTIKLARIMIZLA HATIRLANMAK İSTİYORUZ"

Görev süreleri dolduğunda yaptıklarıyla hatırlanmak istediklerini aktaran Ahmet Namlı, "İlk hedefimiz Kastamonu'dan 3 vekil çıkarmaktı. Bunu da başardığımız için mutluyuz. 7 Haziran'da çok çalışmamıza rağmen ilimizde önceki durumumuzu koruyabildik. Ama 1 Kasım seçimlerinde rekor bir oy 3 vekil gönderdik. Biz çalışmalarımızda bütün unsurlarımızla çalıştık. Siyaset bence gönül alma sanatıdır. Biz onların gönüllerini aldık onlarda bize güvenip oy verdiler. Görev sürecimizin sonunda yaptıklarımızla hatırlanmak istiyoruz. Biz teşkilat olarak halkın içerisindeyiz" dedi.

"SEÇİM SONRASI VERDİĞİMİZ PLAKETLER YANLIŞ ANLAŞILDI"

Genel seçimlerinin ardından verdikleri teşekkür plaketlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Namlı, "Kastamonu'da seçim döneminde ki çalışmalarından dolayı toplam 70 tane plaket ve 2 bin 100 tane de belge verdim. Biz bu plaket ve belgeleri merkezde yapılan çalışmalardan dolayı verdim. Bu plaketleri verdiğimi için şov yapıyorsun diyorlar ama bu bizim kalıcı olmamızı sağlayacak. Ben şov yapmak için değil teşekkür amaçlı yapıyorum" diye konuştu.

"EN BÜYÜK SIKINTIMIZ YOL"

Seçimlerinin ardından bütün köy yollarını gezdiklerini söyleyen Namlı, "Bizim köylerde ki en büyük sıkıntımız yoldur. Su sıkıntımız merkez ilçe olarak pek yok sadece su azalmış yeniden sondaj yapılması lazım. En fazla yol isteği var bence haklılarda bu yolları yapmamız lazım. Bütün yolları sıcak asfalt yapamıyoruz ilk başta birinci kat asfalt yapmamız lazım. Dün bakanımızla da konuştuk Orman Bakanlığı, Özel İdare'ye destek verecek alt yapısını Özel İdare yapacak" şeklinde konuştu.

"SEÇİMLERDE VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Seçimleri öncesinde verilen sözlerin takipçisi olacaklarını aktaran Namlı, şöyle konuştu:

"Parti olarak 1 Kasım tarihinde vermiş olduğumuz seçim vaatlerinin uygulanıp uygulanmadığını kendi içimizden kurmuş olduğumuz 4 kişilik heyet kontrol edecek. Bu konuda çalışmalar yapıp halkı bilgilendireceğiz. Faizsiz kredi vereceğiz diye bir seçim vaadimiz vardı. Bu sonradan Halk Bankası'na borcu olmayan diye değiştirildi. Bu bence yanlış, çünkü ilimizde Halk Bankası'nda borcu olmayan çok az insanın olduğunu düşünüyorum. Bunun düzeltilmesi için genel merkeze başvuru yapacağım. Bizim amacımız faizden boğulan vatandaşlarımıza biraz nefes aldırmaktı."

"BİLİM SANAT MERKEZİ'NİN ANKET, YANLIŞ ANLAŞILDI"

"Bilim Sanat Merkezi'nde yapılan anket yanlış yansıtıldı. Ben oranın okul aile birliği başkanı olduğum için ben yaptırmışım gibi oldu. Ama benim haberim yok, o anketinde yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bu ankette başkanlık sistemi sorusunda AK Parti'nin geçmesinin amacı başkanlık sistemini ortaya atan partinin AK Parti olmasıdır. Bizim reklama ihtiyacımız yok. O anketi yapan arkadaş hakkında soruşturma açılacakmış ama o arkadaşı ben yedirmem" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkezi İlçeden Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement