AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik Açıklaması

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, "AK Parti iktidarları döneminde tarıma yönelik destekler çok ciddi bir şekilde ivme kazandı" ifadesini kullandı.

11.04.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, "AK Parti iktidarları döneminde tarıma yönelik destekler çok ciddi bir şekilde ivme kazandı" ifadesini kullandı.

Ercik, yazılı açıklamasında, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in haftasonu kente gelmesinin, kentte bayram havası estirdiğini kaydetti.

Mersin'in, sanayi ve ticaret şehri olmasının yanı sıra önemli bir tarım kenti de olduğunu belirten Ercik, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın önümüzdeki günlerde ilimizde çok ciddi reformları olacak. Mersin'de tarımı güçlendiren, hayvancılığı güçlendiren, üreticiyi güçlendiren ciddi çalışmalar yapılacak. Tarımda, sanayide, ulaşımda, sağlıkta Mersin, Mersin olalı bu kadar yatırımı ancak hükumetimizle gördü" ifadesini kullandı.

Ercik, tarım ve hayvancılık konusunda hükumetin gerekli destekleri verdiğini vurgulayarak, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"AK Parti iktidarları döneminde tarıma yönelik destekler çok ciddi bir şekilde ivme kazandı. Toprak medeniyettir. Her geçen gün değişen teknolojiyle tarım sektörü yeniden hayat buldu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız başta olmak üzere diğer bakanlıklarımız ile kurumlarımız, tarım ve hayvancılık konusuna önemli teşvikler veriyor. AK Parti hükumetleri reformist bir söylem, program ve eylemle yoluna devam etmektedir. Her alanda olduğu gibi tarım sektöründe de önemli reformları başarıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement