AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar Açıklaması

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, "AK Parti Mersin Milletvekilimiz Lütfi Elvan'ın, reform ve yatırımlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak yeni kabinede yer alması teşkilat ve Mersin olarak bizi onurlandırdı, sevindirdi, heyecanlandırdı" ifadesini kullandı.

25.11.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, "AK Parti Mersin Milletvekilimiz Lütfi Elvan'ın, reform ve yatırımlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak yeni kabinede yer alması teşkilat ve Mersin olarak bizi onurlandırdı, sevindirdi, heyecanlandırdı" ifadesini kullandı.

Taşpınar, yazılı açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabinede Elvan'ın yer almasıyla, Mersinlilerin beklentilerinin gerçekleştiğinin altını çizerek, yeni kabinenin ülkeye ve Mersin'e hayırlı olmasını diledi.

AK Parti'nin, ülke genelinde olduğu gibi Mersin'de de büyük bir başarı elde ettiğini kaydeden Taşpınar, şöyle devam etti:

"Mersin'de yüzde 32 oy oranıyla 342 bin oy almamızın ve 4 milletvekilliği kazanmamızda Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'ın çok büyük katkısı var. Bizimle birlikte seçim çalışmaları boyunca gece gündüz demeden kenti karış karış gezdi ve Mersinlilerin gönlünde taht kurdu. Bu sonuçlar doğrultusunda Mersinlilerin de bakanlık beklentisi vardı. Bunu da Sayın Başbakanımıza dile getirdik. AK Parti Mersin Milletvekilimiz Lütfi Elvan'ın, reform ve yatırımlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak yeni kabinede yer alması teşkilat ve Mersin olarak bizi onurlandırdı, sevindirdi, heyecanlandırdı."

Taşpınar, Elvan'ın yeni görevinin, Mersin'e katkı sağlayacağını sözlerine ekleyerek, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Önümüzde 4 yıllık bir seçimsiz süreç var. Yeni bir yatırım hamlesi ve yeni bir kalkınma hamlesi olacak. Mersinlilerin tamamlamasını beklediği birçok proje ve yatırım inşallah bu 4 yıllık süreçte tamamlanacaktır. Özellikle Sayın Elvan'ın reform ve yatırımlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı olması bize avantaj sağlayacaktır. Sayın Bakanımız sadece Mersin'in değil 81 şehrin bakanı olacaktır. Bizim açımızdan, projelerimizi uygulama bakımından ve teşkilat faaliyetlerimizi yürütme açısından da önemli bir avantaj elde ettik."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement