AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ağır Ortaköy'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ağır Ortaköy'de

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ağır Ortaköy\'de

Aksaray AK Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Avukat Latif Ağır, seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy ilçesini ziyaret etti.

18.03.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray AK Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Avukat Latif Ağır, seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy ilçesini ziyaret etti.

Çalışmalar kapsamında tüm ilçeleri ve köyleri gezen Ağır vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Gittiği her yerde ilgi gören Milletvekili Aday Adayı Ağır, çalışmalar kapsamında Aksaray'ın Ortaköy ilçesini ziyaret etti. Ortaköylülerle görüşen Ağır, AK Parti çatısı altına ilk kurulduğu yıllarda girdiğini ve bugüne kadar çatı altında birçok ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, bu hizmetlerine, çalışmalarına milletvekili olarak da devam etmek istediğini, amacının Türkiye'ye ve Aksaray'a hizmet etmek olduğunu söyledi. Bugüne kadar Aksaray'da AK Parti tarafından çok ciddi çalışmalar yapıldığını, Aksaray'ın parlayan bir yıldız haline geldiğini belirten Ağır, geçmiş başkanlar ve milletvekillerinin de ciddi çalışmalarını olduğunu belirterek, bu dönemde bu hizmet yarışını devralmak istediğini kaydetti.

Ortaköylü vatandaşlar ise, Latif Ağır'ı aday aday olarak görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, milletvekilli çalışmalarında başarılar diledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ağır Ortaköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement