Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Gürler'den Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Gürler'den Memur-Sen'e Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Gürler\'den Memur-Sen\'e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Türkan Gürler, önceki yıllarda yöneticiliğini yaptığı Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret etti.

26.02.2015 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Türkan Gürler, Memur-Sen İl Başkanı Yunus Memiş'i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette, Sivil toplum kuruluşlarının öneminden söz edilirken, son dönemlerde popüler olan Memur-Sen'in STK olarak etkinliğinin demokrasi adına büyük kazanç olduğu ifade edildi. Kendisi de önceki yıllarda Memur-Sen Kadın Kolları Başkanlığı görevini uzun yıllar yürüten eğitimci, sosyolog, çevre bilimci olan İş kadını AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, başarılı çalışmalarından ötürü Memur-Sen'i ve başarılı Başkanı Yunus Memiş'i tebrik etti.

Türkiye'nin Türkan Hocalara İhtiyacı Var

Memur-Sen İl Başkanı Yunus Memiş ise, AK Parti'den aday adayı olan Türkan Gürler'in hem sivil toplum kanadı, hem eğitim hem de ekonomik alanda Diyarbakır'a ve ülkeye katkısının önemli olduğunu, Gürler'i milletvekili olarak Mecliste görmek istediklerini belirterek, tüm desteklerinin Gürler ile birlikte olduğunu ifade etti. Memiş, "Güzel bir insan olan Türkan hocamın, memleket için çok güzel çalışmalar yapacağını, insanları mutlu edeceğine olan kanaatim tamdır. Allah yolunu açık etsin, Türkiye'nin, bölgenin, Diyarbakır'ın Türkan Hocalara ihtiyacı vardır" diyerek desteklerini sundu.

"Allahım Beni Mahcup Ettirmesin"

Gördüğü destek karşısında mutluluğunu gizlemeyen Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler ise Memiş'in düşünceleri karşısında duygulandığını hizmet adına şevkinin daha da artığını belirterek, "Allah'ım inşallah bana inananları mahcup etmemeyi nasip etsin. Allah bana insanlara hizmet noktasında güç ve kuvvet versin. Allah herkesten razı olsun" dedi.

Ziyaret daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Gürler'den Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement