AK Parti Milletvekili Aday Adayı Karadağ, Palandöken İlçe Teşkilatındaydı… - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Karadağ, Palandöken İlçe Teşkilatındaydı…

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Karadağ, Palandöken İlçe Teşkilatındaydı…

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

27.02.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Seçim ziyaretleri kapsamında Palandöken İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Karadağ, Başkan Haktan Ömeroğulları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Erzurum üzerine sohbetlerin edildiği toplantıda Karadağ, hayata geçirme arzusunda olduğu projelerden bahsetti, görüş ve önerileri dinledi. Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, Erzurum'un Palandöken gibi marka bir değere sahip olduğunu belirterek, "Erzurum'a Palandöken sayesinde kısa vadede hamle üstüne hamle yaptırmak mümkün. Şehir bu potansiyele sahip… Ben turizmci olduğum için biliyorum; dünyada turizme dayalı ekonomiler, katma değerin fazlasıyla üretildiği ve yine istihdamın en fazla sağlandığı ekonomiler arasında geliyor" diye konuştu.

ARİF KARADAĞ, ERZURUM OTOGARI'NI ZİYARET ETTİ

Öte yandan Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, seçim ziyaretleri çerçevesinde Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni de ziyaret etti. Otogar'da faaliyet gösteren acente işletmecileriyle buluşan Karadağ, onlara da projelerinden bahsetti, sorunlarını dinledi.

Acente işletmecileri, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki işletmecilerin bugüne kadar hiçbir siyasetçi tarafından ziyaret edilmediğinden yakınarak, "Şükür bizi de hatırlayan birisi çıktı" dediler.

Arif Karadağ daha sonra otogarda yolculuk hazırlığında olan vatandaşlarla da sohbet etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Karadağ, Palandöken İlçe Teşkilatındaydı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement