AK Parti Milletvekili Aday Adayı Merkepçioğlu'ndan Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Merkepçioğlu'ndan Memur-Sen'e Ziyaret

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Merkepçioğlu\'ndan Memur-Sen\'e Ziyaret

Yaklaşan Milletvekili Genel seçimler öncesi AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Mehmet Merkepçioğlu Memur-Sen'i ziyaret etti.

29.01.2015 15:32  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşan Milletvekili Genel seçimler öncesi AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Mehmet Merkepçioğlu Memur-Sen'i ziyaret etti.

Memur-Sen'e bağlı sendika başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mehmet Merkepçioğlu bir zamanlar başkanlığını yapmış olduğu Eğitim-Bir-Sen ailesi ile yeniden bir arada olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek sözlerine başladı.

Uzun yıllar değişik STK'larda aktif görev aldığını belirten Merkepçioğlu halihazırda da Kilis İHH olarak yerel ölçekte yardım ve eğitim faaliyetlerinde bulunduklarını söyledi.Tüm bu alanlarda edindiği tecrübelerini siyasete de aktararak güzel çalışmalar yapmak istediğini kaydeden Merkepçioğlu, Kilis'in ve Türkiye'nin ümmetin hayrına olacak her türlü çalışmada ister siyaset içi ister siyaset dışı olsun yer almaktan onur duyacağını belirtti.

Toplantıda söz alan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Bekir Şen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Çalışmalarında Merkepçioğlu'na başarılar dileyen Şen, siyasetin her şeyden önce hizmeti ve insanı öncelemesi gerektiğini,haktan ve haklıdan yana olan sosyal ve ekonomik kalkınmanın yanı sıra kültürel ilerlemenin sağlanması amacına yönelik olarak yapılan siyasi çalışmaların her zaman halkta bir karşılık bulacağını belirtti.

Toplantıda diğer Memur-Sen başkanları da söz alarak görüşlerini ifade ettiler. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Merkepçioğlu'ndan Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement