AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Demirci Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Demirci Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Demirci Çalışmalarını Sürdürüyor

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığın’ndan istifa ederek AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Mustafa Demirci Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaretle çalışmalarını sürdürüyorAK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Demirci, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

19.02.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığın'ndan istifa ederek AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan Mustafa Demirci Sivil Toplum Kuruluşları'nı ziyaretle çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Demirci, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Demirci, ziyaret kapsamında sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmiyor. Partisinin ilçe teşkilatları ile samimi ve coşkulu toplantılar gerçekleştiren Demirci, teşkilatların içinden gelen biri olarak aktif siyasi görevde olsun olmasın teşkilatlara her zaman yakın bir duruşuyla dikkat çekiyor.

Yoğun tempo içerisinde Giresun Ziraat Odası Başkanlığına yeni seçilen Nurettin Karan'a ve kendi istifasının ardından Giresun Ticaret Borsası Başkanlığına getirilen Temel Yanıkoğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulunan Demirci, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara'yı da ziyaret ederek esnafın sorunları ve siyasetten beklentileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Sivil Toplum Kuruluşu başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Demirci'ye çıktığı bu yolda başarılı olacağına inancında bulunduklarını ifade ederek, başarılar diledi.

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Demirci ayrıca Cumartesi günü parti binasında partilileriyle ve basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi planladığını söyledi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Demirci Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement