AK Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Temayül Öncesinde İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Temayül Öncesinde İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Temayül Öncesinde İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

7 Haziran seçimleri için AK Parti’den Kayseri milletvekili aday adayı olan Suat Özsoy, yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, teşkilatlarda Ak Partililer ile görüş alışverişinde bulundu.

27.02.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimleri için AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı olan Suat Özsoy, yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, teşkilatlarda Ak Partililer ile görüş alışverişinde bulundu.

Develi, Felahiye, Özvatan, Yahyalı, Yeşilhisar, Akkışla, Bünyan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza İncesu olmak üzere toplam on iki ilçe teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, temayül yoklaması öncesinde AK Parti İlçe teşkilatlarına ziyarette bulunarak kendisi hakkında bilgiler verdi ve projelerini anlattı.

Ziyaretlerde özgeçmişi ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Suat Özsoy, "Saıoğlan, Düzencik köyünde doğdum. İlkokulu Düzencik köyünde, Ortaokulu Dedeman Ortaokulu ve Liseyi Merkez Ticaret Lisesi'nde Kayseri'de okuyarak öğrenimime devam ettim. Lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladım. Halkın içinden biriyiz, biz de köy çocuğuyuz. 2004-2008 döneminde Kayseri Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Belediye Başkan Vekilliği görevleri yaptım. Üç dönem, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yaptım. Milletvekili aday adaylığı için görevimi bıraktım. Başkanlığımız döneminde mesleğimiz için de fark yaratacak çalışmalar yaptık. Ayrıca Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği, Kayseri Akademisyen Odalar Platformu Sekretaryalığı, Anadolu SMMM Odaları Platformu Sekretaryalığı, Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Kurucu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyeliği, Futbol Antrenörleri Derneği Üyeliği görevlerini yürüttüm. Mali müşavirlik ve bağımsız Denetçilik mesleğimizin dışında bütün bu görevlerimizi bilgi ve tecrübe hanemize yazdık. Tüm bu deneyimlerimizle halkımıza hizmet için yola çıkmış bulunuyoruz. Fark yaratacak hizmetlerle milletimizin hizmetkarı olmaya talibiz" diye konuştu.

Ak Parti milletvekili aday adayı Suat Özsoy, ilçe başkanlarına ve teşkilatlardaki partililere, yapacağı çalışmaları anlatarak temayül yoklamasında kendisine destek verilmesini istedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy Temayül Öncesinde İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement