AK Parti Milletvekili Adayı Beder Bolvadin'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Beder Bolvadin'de

AK Parti Milletvekili Adayı Beder Bolvadin\'de

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, Bolvadin ilçesini ziyaret ederek Bolvadin halkının her zaman partilerinin yanında olduğunu söyledi.

06.05.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, Bolvadin ilçesini ziyaret ederek Bolvadin halkının her zaman partilerinin yanında olduğunu söyledi.

Beder, Bolvadin ilçesinde AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilatını ziyaret eden Beder, Kadın Kollarıyla toplantı yaparak istişarelerde bulundu. İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim ve yönetimi tarafından karşılanan Beder, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemek yarışmasına katılarak, dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Bolvadin Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Beder, burada Kırgöz kütüphanesinin açılışına katıldı.

İlçe esnafını da ziyaret eden Beder, MHP ve CHP'nin seçim vaatlerinin gerçekten uzak ve boş olduğunu belirterek MHP ve CHP'nin 2002 öncesini çabuk unuttuğunu söyledi. Beder, " Türkiye'de 2002'den önce hastane kuyruklarında ölen insanları, ilaç alamayan vatandaşlarımızı ve işsizlikten evine ekmek götüremeyenleri hatırlamak ve hatırlatmak lazım. Bizim Bolvadin'de ikamet eden kardeşlerimize büyük bir şükran borcumuz var. Bundan sonra Bolvadinli kardeşlerimiz bizden ne isterse yerine getireceğiz. Bu yüzden 7 Haziran'da Bolvadin'de AK Partinin oy patlaması yapacağını düşünüyorum. Siz değerli hemşerilerime güveniyorum" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Beder Bolvadin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement