AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Seçim Çalışmalarını Akçaabat'ta Sürdürdü - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Seçim Çalışmalarını Akçaabat'ta Sürdürdü

AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Seçim Çalışmalarını Akçaabat\'ta Sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sürdürdü.

19.05.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürdürdü.

Seçim çalışmalarına Akçaabat'ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılarak başlayan Köseoğlu'nun çalışmalarına İl Başkan Yardımcısı Alper Bektaş, il yönetim kurulu üyesi Fatma Karahasan, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Öztürk ve Melike Turhan, milletvekili aday adayı Leyla Kalaycı Yavuz ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Akçaabat Sahil Parkı'ndaki Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılan Köseoğlu, burada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verirken okla atış da yaptı. Daha sonra Çolaklı mahallesindeki Kadınlar Pazarı'nı ziyaret eden Köseoğlu, "Trabzon'un hemen her köşesinde seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çok şükürler olsun ki, gittiğimiz her yerde, esnafımızdan, vatandaşlarımızdan, memurlarımızdan, sanayicilerimizden, tüccarlarımızdan, köylümüzden, çiftçimizden büyük destek alıyoruz. Onların büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bize hem memnuniyetle hem de teşekkürlerini, bizimle alakalı olumlu görüşlerini bildiriyorlar. Biz de bu ziyaretlerden ziyadesiyle memnun kalıyoruz. Gerçekten AK Parti'nin istikrar ve güven ortamının Türkiye için çok önemli olduğunu halkımız da bilincinde. Vatandaşlarımız macera istemiyor. Biz milletimizin ferasetine bu seçimde de güveniyoruz. İnşallah en güzel anket sonuçlarını 7 Haziran'da sandıklar belirleyecektir" dedi.

Kadın pazarcıların yakın ilgi gösterdiği Köseoğlu, daha sonra Akçaabat'ta ev ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Seçim Çalışmalarını Akçaabat'ta Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement