AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, Seçim Çalışmasına Tekman'da Devam Etti… - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, Seçim Çalışmasına Tekman'da Devam Etti…

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, Seçim Çalışmasına Tekman\'da Devam Etti…

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum’un Tekman ilçesinde gönülleri fethetti.

29.04.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum'un Tekman ilçesinde gönülleri fethetti. Beraberinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte Tekman'da seçim çalışması yapan Taşkesenlioğlu, "AK Parti ile Türkiye'nin ve dolayısıyla Erzurum'un önünde de yeni ufuklar açıldı. Bu sürece hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

AK Parti'nin ilçelerdeki seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum'un Tekman ilçesinde çalmadık kapı bırakmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de yalnız bırakmadığı Taşkesenlioğlu, seçmenlerle bir araya geldi, seçim sürecine ilişkin olarak açıklamalar yaptı. AK Parti'nin Erzurum için bir şans olduğunu, gelişen ve kalkınan bir Erzurum'un, daha müreffeh bir Doğu Anadolu Bölgesi anlamına geldiğini vurgulayan Taşkesenlioğlu, "Erzurum bölgenin merkezi durumunda. Hükümetimizin bugüne kadar yaptığı yatırımlar, Erzurum'un ve bölgenin kalkınma umutlarını yeniden yeşertti. Bunun devamını mutlaka sağlamalıyız" diye konuştu.

TAŞKESENLİOĞLU: ERZURUM SON 10 YILDA ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALDI

Erzurum'un son 10 yıl içerisinde eğitim, sağlık, kültür ve ticaret şehri haline geldiğini vurgulayan Zehra Taşkesenlioğlu, söz konusu sürece yerel yönetimlerin de büyük katkı koyduklarını ifade etti. Taşkesenlioğlu, "Erzurum son 10 yılda çok önemli yatırımlar aldı. Sağlık alanında yapılan ve yapılmaya devam edilen yatırımlara ilaveten, eğitim kampüsleri projesi ve ikinci üniversite sayesinde ilimiz giderek yükselen marka bir değer haline geldi. Bu etkileşim içerisinde elbette ilçelerimizde de olumlu gelişmeler kaydedildi. Tekman da buna dahil; bu ilçemiz ve diğer ilçelerimizin gelişimine hız kazandıracak çok önemli projelerimiz var" diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Tekman için çok önemli atılımlar gerçekleştireceklerini müjdeleyerek, "Biz Erzurum'da topyekün bir kalkınma amacı güdüyoruz. Tekman'ı, Hınıs'ı, Karaçoban'ı ve Karayazı'sı ile Erzurum'un bütün ilçelerinde hayata geçireceğimiz çok önemli alt ve üstyapı yatırımları planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve daire başkanlarının katılımıyla muhtarlara ve vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştirilen istişare toplantısında da yer aldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, Seçim Çalışmasına Tekman'da Devam Etti… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement