AK Parti Milletvekili Adayı Turan, Seçim Çalışmalarını Pendik'te Sürdürdü - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayı Turan, Seçim Çalışmalarını Pendik'te Sürdürdü

AK Parti Milletvekili Adayı Turan, Seçim Çalışmalarını Pendik\'te Sürdürdü

AK Parti Milletvekili adayı Hasan Turan, “Türkiye 78 milyonla beraber, 7 bölgesi ile birdir, bütündür.

29.09.2015 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adayı Hasan Turan, "Türkiye 78 milyonla beraber, 7 bölgesi ile birdir, bütündür. Hep beraber kardeşiz" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan, seçim çalışmalarını Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde sürdürdü. Mahalle esnafını ziyaret eden Turan, önce taksi durağındaki taksicilerle sohbet etti. Cadde üzerinde bulunan esnafı tek tek dolaşan Turan, vatandaşlarla sohbet etti ve onların dertlerini dinledi. Son olarak bir tekstil atölyesine giren Hasan Turan, çalışanlarla sohbet etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Turan, kendisinin de esnaf olduğunu belirterek, "Türkiye 78 milyonla beraber, 7 bölgesi ile birdir, bütündür. Hep beraber kardeşiz. Kardeşlik ikliminin aynı şekilde devamı için çalışıyoruz. İstikrarın sürmesini istiyoruz. Tek başına iktidarın 13 yıl boyunca AK Parti döneminde Türkiye'ye neler kazandırdığını bütün ülkemiz biliyor ki, kaç dönem üst üste AK Parti'ye bu görevi tevdi etti. Bu bağlamda da Türkiye eski misyonuna tekrardan kavuştu, eski rolünü tekrar aldı. Balkanlar'da, Ortadoğu'da, Asya'da, Müslüman dünyasında, Türk dünyasında etkiler yarattı. Aynı etkinliğin devam etmesi için güçlü bir Türkiye gerekiyor. Güçlü Türkiye için AK Parti'nin tek başına tekrar eskisi gibi yeniden bismillah diyerek başlamış olduk" dedi.

Türkiye'de istikrarın önemine dikkat çeken Turan, "Türkiye'de ekonomik istikrarın, siyasal istikrarın bozulduğunda toplumsal istikrarın nasıl bozulduğunu hemen geçtiğimiz günlerde yaşadık. Hiçbir yurttaşımız, hiçbir vatandaşımız bunu yaşamak istemezdi. İstemeyeceğini biliyoruz. Çünkü herkes barış istiyor, herkes huzur istiyor, herkes daha güçlü bir ekonomi istiyor, herkes daha güçlü bir Türkiye istiyor, kalkınmış bir birey istiyor, kalkınmış bir toplum istiyor. Bunu istiyorsak, isteklerimiz aynı ise o zaman tercihlerimizin de aynı olması lazım" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Hasan Turan'ın Pendik'deki çalışmaları akşam geç saatlere kadar sürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayı Turan, Seçim Çalışmalarını Pendik'te Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement