AK Parti Milletvekili Adayına Recep Tayyip Erdoğan'lı Hediye - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayına Recep Tayyip Erdoğan'lı Hediye

AK Parti Milletvekili Adayına Recep Tayyip Erdoğan\'lı Hediye

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik seçim çalışmalarını Alanya’nın Mahmutseydi Mahallesi’nde sürdürdü.

01.05.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik seçim çalışmalarını Alanya'nın Mahmutseydi Mahallesi'nde sürdürdü. Ziyaret sırasında bir esnaf, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin olduğu hediyelik su kabağını Çelik'e hediye etti.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında günün ilk ziyaretini yaptığı Alanya Mahmutseydi Mahallesi'nde sevgi gösterileriyle karşılaştı. Mahalle sakinlerinin sıcak ve samimiyetiyle karşılaşan Sena Nur Çelik, aynı sıcaklıkta ve samimiyetle karşılık verdi. Ziyaret esnasında mahallede bulunan bir esnaf, kara kalem çalışması ile su kabağının üzerine yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin olduğu hediyelik su kabağını AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik'e hediye etti.

ALANYA'DAN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ ADAYI

AK Parti'nin Alanya'dan ilk kadın milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, mahallelilerle bir araya geldikten sonra mahallede bulunan Seydi Mahmut Türbesi'ni ziyaret etti.Mahmutseydi Mahallesi'nden sonraki ziyaret adresi olan Türktaş ve Dereköy Mahallesi'nde de yoğun ilgi ile karşılaşan AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Süleymanlar Mahallesi'nde özellikle kadınların ve yaşlıların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Çelik, mahallelilerin ilgisinden memnun oldu. Çelik, Süleymanlar Mahallesi'nin kadınlarının kurduğu sofrada mahallelilerle beraber aynı sofraya oturarak yemek yedi.

YENİKÖY GÖLETİ'Nİ MÜJDELEDİ

Kayabaşı Mahallesi ziyaretinde ise AK Parti Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, mahalledeki küçük çocuklarla yakından ilgilendi. Hacıkerimler ve Toslak mahallelerinde erkeklerin, Yeniköy Mahallesi'nde ise kadınların ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Sena Nur Çelik, mahallelerin sulama ihtiyacının karşılanacağı Yeniköy Gölet'inin yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ziyaretlerini Elikesik Mahallesi'ne yaptığı ziyaretle tamamladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayına Recep Tayyip Erdoğan'lı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement