AK Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili adayları Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora seçim gezilerini sürdürüyor.

08.05.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon milletvekili adayları Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora seçim gezilerini sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Köprübaşı ve Arsin ilçelerinde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandı. Köseoğlu, toplumun ilerleyebilmesi için kadınların siyaset, ekonomi ve eğitim alanları dahil olmak üzere tüm alanlarda varlık göstermesi gerektiğine dikkat çekti.

Köprübaşı ilçesinde önce esnaf ziyareti gerçekleştiren Köseoğlu'nun çalışmalarına AK Parti İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke, AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Karataş ve teşkilat mensupları katıldı. Esnaf ziyaretinin ardından Beşköy mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Köseoğlu, Köprübaşılılar'dan 7 Haziran seçimlerinde rekor kırma sözü alırken seçildikten sonra da ilk ziyareti ilçeye yapma sözü verdi. Köseoğlu, daha sonra Arsin'e geçerek burada İlçe Başkanı Tolga Şengül ile Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarını ziyaret etti. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen'in başkanlığındaki Arsin Belediye Meclisi'ni de ziyaret eden Köseoğlu, daha sonra çeşitli mahallelerdeki ev ziyaretlerine katıldı.

Ziyaretlerinde seçmenlerle buluşan ve sorunlarını dinleyen Köseoğlu, "Biz sadece icraatlarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz. Gerektiği yerde 1945'li yıllara inerek, 1950'lerden alarak, Türkiye'nin hangi noktadan hangi noktaya geldiğini anlatıyoruz. Elle tutulan, gözle görülen o kadar büyük değişimiler oldu ki Türkiye'de bize düşen sadece bunları anlatmak. Ülkemizde ve Trabzon'da yapılan yatırımları anlatacağız. Bizim ilk dönemimizde halkta bir korku vardı, tamam AK Parti iktidara geldi ama bunları da darbe ile al aşağı ederler endişesi vardı. Ama bugün halkımıza baktığımda çok güzel bir özgüven görebiliyorum. Bizim en büyük farkımız millete dedik ki devlet senin efendin değil, hizmetkarın. Bir işçinin kızı milletvekili olabiliyor, bir tornacının oğlu cumhurbaşkanı olabiliyor. Benim davam o kadar büyük bir dava ki, bu Ahmet'in, Mehmet'in başaracağı bir şey değil, bu hepimizin üstesinden geleceği bir iş. İnsanın memleketi hayallerini büyüttüğü yerdir. Benim de memleketim için hizmet edecek olmak çok gurur verici" dedi.

GÜNNAR OF'TA

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar da seçim programları kapsamında, Of İlçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, AK Parti hükümetlerinin insanımıza yatırım yaptığını belirterek "Partimiz, 13 yılık iktidarlarında insanlarımızın istekleri doğrultusunda yatırımlar yaparak, cumhuriyet tarihinde umulmadık devrimleri gerçekleştirerek, milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Aynı zamanda devletle vatandaş arasındaki köprüyü AK Parti oluşturmuştur. Bu sayede, devletimizin sosyal yönünü vatandaşlarımıza biz gösterdik. İnsanlarımız, artık sosyal güvencelerinin olduğunun bilincinde akşamları huzur içerisinde evlerinde aileleri ile birlikte mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Rabbim de bizlere bu fırsatı verdi bu güzellikleri insanımıza AK Parti ile yaşattık. Yüce Mevla bizleri mahcup etmedi. Muradımız hayır, inşallah da akıbetimiz de hayır olur" şeklinde konuştu.

Günnar, muhalefetin boş vaatlerde bulunduğunu ifade ederek, "Muhalefet partileri boş vaatlerle insanlarımızı kandırıyor. Bu vaatleri veren siyasi partiler adeta, insanlarımızın hafızalarını test etmeye kalkıyorlar. Biz, sizin geçmişteki vaatlerinizi bugün gibi hatırlıyoruz. Sizler, iki anahtar vaadinde bulunup milletimizi kandırarak iktidarlara geldiniz. Ardından, insafsızca vergilerle insanlarımızın kafasına çöküp ülkemizi 70 cente muhtaç ettiğinizi bu milletin unutacağını mı zannediyorsunuz? Artık, bu millet uyandı. Boş vaatlere kanmıyor. Sizleri de çok iyi tanıyorlar. Desteksiz atış dönemi bitmiştir. Bu dönemin üzerinden 13 yıl geçmiştir. Şöyle bir bakınız, AK Parti hükümetleri döneminde Allah aşkına yaptıklarımızı biz vaatlerle mi yaptık. Hayır, milletimiz istedi, millet bizi yönlendirdi, ortak akıl ve istişare ile beraber gerçekleştirdik" diye konuştu.

Günnar, Of İlçe ziyaretinin ardından, Akçaabat ilçesine geçti. Burada, STK temsilcileri ile buluştuğu yemekli toplantıda, sivil toplum temsilcilerin önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti.

TOSUN ARAKLI'DA YOL AÇILIŞINA KATILDI

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Araklı'da yol açılışına katıldı. Seçim çalışmaları çerçevesinde Araklı'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tosun, Araklı Dul Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yolun açılışında "Yol önemli bir medeniyet göstergesidir" dedi.

AK Parti döneminde her alanda olduğu gibi ulaşımda da önemli yatırımların yapıldığını kaydeden Tosun, "Trabzon'a ulaşım alanında önemli kazanımlar sağlandı. Kanuni Bulvarı'nın yapımı devam ediyor. Trabzon- Maçka yolunda önemli bir mesafe alındı. 13 km ile Türkiye'nin ikinci büyük tüneli Zigana'ya yapılıyor. Ülke geneline yayılan bölünmüş yol seferberliğinden Trabzon da yararlandı. Trabzon'a 2002 yılına kadar 73 kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002-2015 yılları arasında 3 kat artırarak Trabzon'un toplam bölünmüş yol mesafesini 187,5 kilometreye çıkardık. Trabzon'un yol ağını genişletirken ulaşımda güvenlik ve kolaylık amacıyla altyapı ve iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ettik" dedi.

CORA'DAN "SANDIĞA GİDİN, SANDIĞA SAHİP ÇIKIN" ÇAĞRISI

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora da seçim gezilerini sürdürdü. Cora, seçim gezilerinde yaptığı konuşmasında AK Parti'nin siyasi temellerini milletin attığına dikkat çekerek "AK Parti'yi millet kurdu AK Parti'nin siyasi temellerini milletimiz attı. Bu aziz millet yüzyıllar boyunca nasıl bütün şer güçlere rağmen oyun bozdu. Yeniden tarih yazdıysa bu seçimde de yazacaktır. AK Parti seçmeni için sandık sadece kapalı bir zarf, kapalı bir kutu değildir. Sandıkta Milli Mücadele ruhu, Çanakkale ruhu, Gazze ruhu, Saray Bosna ruhu yatmaktadır" ifadelerini kullandı.

AK Parti seçmeninin sandığa kutsal bir göreve gider gibi gittiğine vurgu yapan Cora "O sandıkta mazlum milletlerin Şam'ın Halep'in Doğu Türkistan'ın, Kahire'nin umutlarını yarınları beklemektedir. AK Parti seçmeni sandığa giderken aynen kutsal bir göreve gider gibi kutsal bir emaneti bekler gibi gidecektir. Evlatlarımız için çocuklarımız için bütün coğrafya için o sandıklar üzerimize bırakılan manevi birer yüktür. Bu sandıklar bize rahmetli Menderes'in, rahmetli Özal' in rahmetli Erbakan hocamızın ödemiş olduğu ağır bedellerin sonucunda bırakılan birer emanetti. Onursal liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman en önemli konularında milletime gidiyoruz dediği en önemli işarettir. Bunun hakkını bunun sorumluluğu Trabzon bugüne kadar verdi 7 Haziran'da da verecektir. Siyasi tarihlerde Trabzon mutlaka kalın harflerle yazacaktır. Bunu herkes böyle bilmelidir" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının 104. kuruluş yıl dönümünü kutladı
    06 Nis Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının 104. kuruluş yıl dönümünü kutladı

    Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çakır, AA'nın Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmakta büyük bir rol oynadığını belirterek, kurumun başarılı çalışmalarına ve güvenilir habercilik anlayışına vurgu yaptı. Ayrıca, Anadolu Ajansının kuruluşunda emeği geçenleri şükranla anarak, tüm çalışanlara başarılar diledi.

  • Dublin'deki Müslümanlar Ramazan Ayında Bir Araya Geliyor
    06 Nis Dublin'deki Müslümanlar Ramazan Ayında Bir Araya Geliyor

    İrlanda'nın başkenti Dublin'deki Müslümanlar, her ramazan düzenlenen iftar programlarında bir araya geliyor. Dublin'deki İslam Kültür Merkezi, iftar programlarına ev sahipliği ederek, ülkede yaşayan Müslümanların bir araya gelmesine vesile oluyor. İslam Kültür Merkezi Müdürü Ahmed Husain ve Sosyal Yardım Ofisi Temsilcisi Amilah Ali ile iftarlara katılanlar, AA muhabirine ramazan ayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • MHP Ürgüp'te seçimleri yenileme kararı aldı
    06 Nis MHP Ürgüp'te seçimleri yenileme kararı aldı

    MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ürgüp'te yapılan usulsüzlüklere yapılan itirazlar sonucunda seçimlerin yenilenmesi kararı alındığını duyurdu.

  • Ruanda Soykırımı: Uluslararası Güçlerin Vekalet Savaşı
    06 Nis Ruanda Soykırımı: Uluslararası Güçlerin Vekalet Savaşı

    Ruanda'da 1994'te yaşanan soykırımın mağdurları, soykırımın uluslararası güçlerin vekalet savaşından kaynaklandığını ve uluslararası toplumun sessiz kaldığını eleştiriyor. Sağ kurtulanlar, soykırımın önlenebilir bir insanlık felaketi olduğuna inanıyor. Soykırımın nedeni toprak ve kaynakların kontrol altına alınması isteği olarak belirtiliyor. Ruanda hükümetinin cezalandırma, inkar ve manipülasyonlarına inanılmaması gerektiği vurgulanıyor.

  • BTK Akademi, Anadolu'nun farklı bölgelerinde eğitim programları açacak
    06 Nis BTK Akademi, Anadolu'nun farklı bölgelerinde eğitim programları açacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bünyesinde faaliyet gösteren BTK Akademi, lise ve üniversite öğrencilerine siber güvenlikten yapay zekaya kadar çeşitli konularda eğitimler verecek. İstanbul ve Ankara'nın ardından Anadolu'nun farklı bölgelerinde açılacak programlarla gençlerin bilgi ve birikim düzeylerini artırması hedefleniyor. Eğitimler ücretsiz olarak sunulacak ve katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç: Seçime gölge düşürmeye çalışanlara aman vermeyerek başarılı olduk
    06 Nis MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç: Seçime gölge düşürmeye çalışanlara aman vermeyerek başarılı olduk

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi kararına ilişkin yaptığı açıklamada, MHP'nin usulsüzlükleri takip ettiğini ve hukuki mücadelede başarılı olduğunu belirtti. Kılıç, seçimlerin 2 Haziran 2024'te yenileneceğini ve MHP'nin adayı Mustafa Öz ile birlikte Ürgüp için çalışacaklarını ifade etti.

  • Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan'ı ziyaret etti
    06 Nis Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan'ı ziyaret etti

    Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan'ı ziyaret etti. Ziyarette ilçenin genel durumu ve belediyenin geleceğe yönelik projeleri üzerinde konuşuldu.

  • CHP'li Kadir Aydar Ceyhan Belediye Başkanı olarak göreve başladı
    06 Nis CHP'li Kadir Aydar Ceyhan Belediye Başkanı olarak göreve başladı

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ceyhan'da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak görevine başladı. Aydar, binlerce Ceyhanlıya hitap ederek teşekkürlerini iletti ve 112 mahallesinde yoğun şekilde hizmet vereceklerini vurguladı.

  • Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük mazbatasını aldı
    06 Nis Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük mazbatasını aldı

    Malatya'nın Pütürge ilçesinde seçimleri kazanarak yeniden başkanlığa seçilen Mikail Sülük mazbatasını aldı. İkinci dönem için mazbatasını alan Sülük, çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

  • Türkiye'nin İhracatında 14 İl 1 Milyar Doların Üzerinde İhracat Gerçekleştirdi
    06 Nis Türkiye'nin İhracatında 14 İl 1 Milyar Doların Üzerinde İhracat Gerçekleştirdi

    Ticaret Bakanlığı, yılın ilk çeyreğinde 14 ilin 1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı. Türkiye ekonomisinin büyüme gösterdiği ve ihracatın arttığı belirtilen açıklamada, illerdeki ihracat artışlarının yerel kalkınmaya katkı sağladığı ifade edildi.

  • Mustafakemalpaşa'nın 47. Belediye Başkanı Şükrü Erdem göreve başladı
    06 Nis Mustafakemalpaşa'nın 47. Belediye Başkanı Şükrü Erdem göreve başladı

    CHP'li Şükrü Erdem, mazbatasını alarak yeni görevine resmen başladı. Erdem, halka layık olmak için var gücüyle mücadele edeceğini belirtti.

  • Bilecik Pazaryeri'nde Yerel Gazeteci 1 Oy Farkla Muhtar Oldu
    06 Nis Bilecik Pazaryeri'nde Yerel Gazeteci 1 Oy Farkla Muhtar Oldu

    Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Gümüşdere köyünde yapılan muhtarlık seçiminde yerel gazeteci Sedat Ceylan, en yakın rakibine 1 oy fark atarak köyün yeni muhtarı seçildi. Ceylan, 6 yıldır ulusal ve yerel haber muhabiri olarak görev yapmaktadır.


Advertisement