AK Parti Milletvekili Adayları, Çayıralan'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları, Çayıralan'da Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül ve Yusuf Başer, Çayıralan'da esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

26.04.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül ve Yusuf Başer, Çayıralan'da esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akgül, Çayıralan Belediye Çay Bahçesi'nde yaptığı konuşmada, "paralel yapının" ülkeye verdiği zarara değindi.

Bu seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Akgül, "Bunlar daha önce olduğu gibi bu seçimde de durmayacak. 25 Aralık'taki hadiselerde yaptıkları gibi yine başarısız olmanın verdiği telaşla başka başka işler yapacaklar" dedi.

Bu seçimde de olağanüstü derecede kumpas olduğuna dikkati çeken Akgül, "Herkes HDP'nin barajı aşması için çalışıyor. Bugüne kadar ona düşman olan herkes, özellikle de Pensilvanya onun barajı aşmasını istiyor. O barajı aşarsa 'AK Parti umduğu milletvekili sayısını alamayacak ve koalisyon hükümeti kurulacak' diye ümit ediyorlar. Ama biz bu oyunu yine bozacağız" diye konuştu.

Yusuf Başer ise, AK Parti'nin son 12 yılda girdiği seçimleri hep önemsediğini ve ona göre mücadele ettiğini söyledi.

Bu seçimin önceki seçimlerden daha önemli ve daha değerli olduğunu belirten Başer, "Bu seçim sadece Yozgat'tan 4 milletvekili çıkarma sevdası değildir. Bu seçim sadece Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olma sevdası da  değildir. Bu seçim Türk milletinin varlık ve beka seçimidir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları, Çayıralan'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement