AK Parti Milletvekili Adayları Güroymak Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları Güroymak Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Adayları Güroymak Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Güroymak esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

24.10.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Güroymak esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekili adayları, esnafın istek ve sıkıntılarını dinledi. Adaylar esnaf ziyaretinde 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak, ülkemizin tek başına iktidara ve istikrara kavuşması için destek istediler. Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerinin ardından Güroymak merkez ve köy muhtarları ile bir araya geldiler. Düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak Parti üçüncü sıra adayı Ahmet Çelik, Ak Parti hükümetinden önce ilçede yaşanan sorunlara değinerek, "Ak Parti iktidara gelmeden önce ilçemizin 1 metre bile kanalizasyonu yoktu. Bu hükümet ilçemize ve bölgemize çok şeyler yaptı. İlimize ve ilçemize hizmetlerin gelebilmesi için tekrardan Ak Parti iktidarına ihtiyacımız var. Görüyorsunuz bütün partiler bir olmuş ve hepsi AK Partinin hizmetlerinin önünü kesmek için mücadele ediyorlar. Bizim için en önemli faktör, Vedat Bey'in Genel Başkan Yardımcısı olmasıdır. Bu fırsatı çok iyi değerlendirelim" dedi.

Ardından M. Zeki Peker yaptığı konuşmada; "1 Kasım seçimlerinde partimize de bana da sahip çıkın. Gelin Allah rızası için hep birlikte hayırlı bir sonuca varalım. Bölgemizde barışın ve huzurun olması için AK Partiye ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte ülkemizin geleceği adına ve güzel hizmetlerin devamı adına elinizi vicdanınıza koyun. Kim size hizmet edecekse seçimlerde ona oyunuzu verin" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, "Milletvekili aday listesinde ülkemizin en uygun listesi Bitlis'tedir. Bizleri meclise güçlü bir şekilde gönderin elimizden ne geliyorsa hizmeti ilimize getireceğiz. Dış güçler ve içimizdeki şer odakları birleşmişler Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Biz bu ülkeyi haçlı zihniyetine yedirmeyeceğiz. İnşallah sizlerin desteğiyle AK Parti'nin hizmetlerini kimse durduramayacak. Artık genel başkan yardımcınız var. Bu sayede Bitlis'imizin eli daha güçlüdür. Bu seçim ülkemizin geleceğinin meselesidir. Barış, huzur ve çocuklarımızın geleceği için Ak Partinin bu sefer mutlaka tek başına iktidar olması lazım. Partimizin tek başına güçlü bir şekilde iktidar olabilmesi için siz değerli hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları Güroymak Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement