AK Parti Milletvekili Adayları Kars'ta Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları Kars'ta Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Milletvekili Adayları Kars\'ta Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Milletvekili adaylarını Harakani Havaalanı’nda binlerce Karslı karşıladı.

22.09.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adaylarını Harakani Havaalanı'nda binlerce Karslı karşıladı. AK Parti Milletvekili adayları kilometrelerce uzayan konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaptı.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan Genel Seçimlerde AK Parti'den Kars Milletvekili adayı olan Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey, Suat Ögel ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte havayoluyla Kars'a geldiler.

Harakani Havaalanı'nda milletvekili adaylarını partililer ve binlerce Karslı karşıladı. Havaalanı'ndan araç konvoyuyla kent merkezine gelen milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, Suat Ögel ve İl Başkanı Adem Çalkın, Hasan-ı Harakani Türbesi'ni ziyaret ederek dua ettiler. Buradan aday tanıtımı için DSİ Sosyal Tesislerine hareket eden milletvekili adayları adeta gövde gösterisi yaptı. Vatandaşlar ise kendilerini otobüsten selamlayan milletvekili adaylarına alkışlarla destek verdi.

Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri'nde AK Parti İl Başkanlığı'nca organize edilen aday tanıtım programı sayı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Burada milletvekili adaylarının özgeçmişleri okundu.

Aday tanıtım programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti'nin 14 yılı büyüme ve değişimlerle geçirdiğini belirterek adaylara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İl Başkanı Adem Çalkın'ın konuşmasının ardından sırasıyla milletvekili adayları söz aldı. AK Parti Milletvekili Adayı Suat Ögel, "Daha önce çözüm süreci diyorduk. Bunlar devam edecek ama bu saatten sonra en büyük sıkıntımız ülkemizin birlik beraberliği ve yanan ateşi söndürmektir. Ülkemizin içinde bulunduğu durum, Kars'ımızın şu an içinde bulunduğu durum, kaybettiğimiz imaj, bunları düzeltmek zorundayız. İnşallah hep birlikte el ele vererek Kars'ımızın sıkıntılarına çözüm üretmek zorundayız. Gün bugündür. En son noktaya kadar gayret edeceğiz. Mücadele edeceğiz. İlimizi ve Türkiye'mizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartacağız" dedi.

"BANA KIZABİLİRSİNİZ, ARKADAŞLARIMIZA KIZABİLİRSİNİZ, BİZİM YAKINLARIMIZA KIZABİLİRSİNİZ. AMA BU ÜLKEYE KIZMA HAKKINIZ YOK. BU ÜLKEYİ VAR EDECEĞİZ"

AK Parti'nin kıymetini bilmedik diyen Milletvekili Adayı Dr. Selahattin Beyribey, "Toplantılarda ifade ettim. AK Parti'nin biz kıymetini bilmiyoruz dedim. Çünkü niye bilmiyoruz. Göreceksiniz demiştim yarın AK Parti giderse bu ülkede huzurumuz olmayacak, evlerimizde rahat oturamayacağız. İşyerlerimizde rahat çalışamayacağız. Bunları 7 Haziran'da ben söylemiştim. Keşke haklı çıkmasaydım. Neden? Çünkü tek başına iktidarı Kars'ta sağlamadı, Türkiye'de sağlayamadı. Sağlayamayınca güvensizlik ortamı oluştu. Şimdi bizim birinci yolumuz Kars ile ilgili birinci hedefimiz Türkiye'nin ve Kars'ın güvenliğidir. Ondan önemli konumuz yoktur. Onun için Karslı, hani bizim burada diyorlar ya, "şapkasını önüne koyacak ve düşünecek" güvenliğimizi nasıl sağlarız. Dedik ki birileri gelirse, barajı aşarsa Türkiye'de huzursuzluk olmaz bir kısım olaylar yok olur. Peki ne oldu arkadaşlar? Onun için şapkamızı önümüze koymamız lazım. Onun için şapkamızı önümüze koyup, düşünmemiz lazım. Bir değil bin düşünmemiz lazım. Ben ülkemin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini seviyorum. Burada hepimiz beraberiz, burası Kars. Kars'ın herkesi burada, her kesimi burada, biz buyuz. O zaman nedir aradığımız. Komşuyuz, akrabayız, kız verdik, kız aldık. Dinimiz bir, imanımız bir, toprağımız bir, bayrağımız bir, bizim birliği beraberliğe ihtiyacımız var. Kars'ımızın ayağa kalkmaya ihtiyacı var. Kars büyük kan kaybetti. Kars Sarıkamış'ta tesislerini kaybetti. Kars ana yollarını kaybetti. Kars otellerimizin boş kalmasına sebebiyet verdi. Kars bu olaylarla beraber hayvancılığı yok etti. Kars bu olaylarla beraber esnaflarımız siftah bile edemedi. Biz bu ülkede yaşıyoruz. Kardeşiz, beraber olacağız bunu hep beraber aşacağız inşallah. Mutlaka ekonomimizi düzeltmemiz lazım. Tek başına iktidara ihtiyacımız var. Bundan evvelki seçimde şöyle bir şey oldu. herkes rehavet içinde oldu. dediler ki Türkiye nasıl olsa böyle geliyor, böyle gidiyor. Nefislerimizle duygularımızla hareket ettik. Nefislerimiz ve duygularımızı benim sizden istirhamım var. Bana kızabilirsiniz, arkadaşlarımıza kızabilirsiniz, bizim yakınlarımıza kızabilirsiniz. Ama bu ülkeye kızma hakkınız yok. Bu ülkeyi var edeceğiz biz. Birliğimizi sağlayacağız, bütünlüğümüzü sağlayacağız. Birlikte kardeş olarak el ele vereceğiz Türkiye'yi bu dış güçlerin, bu iç güçlerin, şer kuvvetlerin etkisinden kurtaracağız. Baskısından kurtaracağız" diye konuştu.

"AK PARTİ'Yİ TÜRKİYE'DE TEK BAŞINA İKTİDAR HALİNE GETİRECEĞİZ. TEKRAR GÜÇLÜ HALE GELECEĞİZ. BU BÖLGENİN SURİYE VE IRAK HALİNE GELMESİNE KESİNLİKLE MİZİN VERMEYECEĞİZ"

Son olarak söz alan milletvekili adayı Ahmet Arslan; "Biz Karsı kalkındırmaya çalışıyorken, biz Kars'a yatırım gelsin derken, otellerdeki rezervasyonlar iptal oldu. b u Kars ölçeği Türkiye ölçeğinde ne oluyor. Yabancı yatırımcı artık Türkiye'ye yatırım yapmaktan imtina etmek istiyor. Niye çünkü o dünyadaki 5, Dünya'da Türkiye'nin büyümesini hazmedemeyenler, sıkıntı istiyor. Türkiye küçülsün istiyor, Türkiye kendi kabuğuna çekilsin istiyor. Dünya'daki abilerinin söylediklerine göre Türkiye'ye biçtikleri role göre hareket etsin istiyorlar. Hayır diyoruz. Niye hayır diyoruz? Diyoruz ki biz büyüdük, büyümeye devam edeceğiz. AK Parti'yi Kars'ta da Türkiye'de de tek başına iktidar haline getireceğiz. Tekrar güçlü hale geleceğiz. Bu bölgenin Suriye ve Irak haline gelmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Buna kim izin veremeyecek, buna sizler izin vermeyeceksiniz, buna Karslı izin vermeyecek. Buna buna Türkiye'deki herkes izin vermeyecek. Herkes görüyor ki yapmak çok zor, yıkmak kolay. O yüzden birilerinin yıkmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayları AK Parti il yönetimi ve katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi. Aday tanıtım programında birlik beraberlik mesajları verilirken, AK Parti'nin yeniden Türkiye'de tek başına iktidar olacağına vurgu yapıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları Kars'ta Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement