AK Parti Milletvekili Akdoğan Kızılcahamam'da - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Akdoğan Kızılcahamam'da

AK Parti Milletvekili Akdoğan Kızılcahamam\'da

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Kızılcahamam ilçesini ziyaret etti.

18.03.2017 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Kızılcahamam ilçesini ziyaret etti.

Akdoğan, AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Başkanı Muhittin Güney, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile sohbet etti.

Daha sonra esnafları ziyaret eden Akdoğan, İŞKUR personeli ile Kızılcahamam Belediyesine ait salonda buluştu.

Milletvekili Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da milletin darbe girişimini püskürterek kurgulanan bir oyunu bozduğunu ve bir vesayet düzenini sonlandırdığını söyledi.

Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için yapısal bir dönüşümün yanı sıra asker-sivil ilişkilerinin normalleşmesi gerektiğini kaydeden Akdoğan, cumhurbaşkanlığı sistemi için, "Bu bir ihtiyaç, ülkeyi yönetemeyen, patinaj yapan bir sistem var. Bu ihtiyacın giderilmesi lazım. Bu AK Parti'ye endeksli bir mesele değil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi de değil." dedi.

Türkiye'nin uzun yıllardır buna ihtiyacı olduğunu ve bu konunun konuşulması gerektiğinine dikkati çeken Akdoğan, "(Cumhurbaşkanını halk seçsin) dediğimiz gün, buna karar verdiğimiz gün, Türkiye'nin idari sisteminin geleceğine müdahale edilmiş oldu.

İşte bugün yapılan, o gün yapılması gereken bir işlemin tamamlanması durumudur. Uzun yıllardır konuşulan bir konunun halledilmesi meselesidir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Akdoğan Kızılcahamam'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement