AK Parti Milletvekili Atalay, "Esnaf Terörden Dertli" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Atalay, "Esnaf Terörden Dertli"

AK Parti Milletvekili Atalay, "Esnaf Terörden Dertli"

Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, “Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde yaşanan terör olayları, turizmden ekonomiye kadar bir çok sektörü zarara uğrattı.

05.10.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, "Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde yaşanan terör olayları, turizmden ekonomiye kadar bir çok sektörü zarara uğrattı. Göleli birçok bal ve kaşar satıcısı artık dükkan kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi."

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Ardahan Milletvekili adayları Orhan Atalay ve Yunus Baydar esnafı tek tek dolaşarak esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ak Parti 2. sıra Milletvekili adayı Yunus Baydar son dönemde yaşanan olaylardan esnafın ciddi oranda etkilendiğini dile getirerek şunları söyledi;

"Son dönemde artan terör olayları sonucunda bölge esnafı büyük ölçüde etkilendi ve iş yapamaz duruma geldi. Özellikle geçimini kaşar ve bal üretiminden sağlayan Göleli esnafın en büyük sıkıntısı Erzurum - Göle karayolunda meydana gelen olaylardan dolayı gurbetçilerin yaz tatiline gelmeyişi sonucunda ürettikleri ürünlerin ellerinde kalması. Bunun sonucunda Göleli birçok bal ve kaşar satıcısı artık dükkan kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi" Şeklinde konuştu.

Orhan Atalay ise esnafın terörden dertli olduğunu söyleyerek, "Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde yaşanan terör olayları, turizmden ekonomiye kadar birçok sektörü zarara uğrattı. Bu nedenle 1 Kasım ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin yoluna döşenmek istenen engelleri kaldırmak, kurulan tuzakları boşa çıkarmak, 13 yıldır bin bir çaba, sabır, direniş ve çile ile temin ettiğimiz demokratik istikrarı sürdürmek için yine yollardayız. Milletimize güveniyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Atalay, 'Esnaf Terörden Dertli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement