AK Parti Milletvekili Beyribey ve İl Başkanı Çalkın'dan Sarıkamış'ta Yaralanan Askere Anlamlı... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Beyribey ve İl Başkanı Çalkın'dan Sarıkamış'ta Yaralanan Askere Anlamlı...

AK Parti Milletvekili Beyribey ve İl Başkanı Çalkın\'dan Sarıkamış\'ta Yaralanan Askere Anlamlı...

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, beraberindeki İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Sarıkamış’ta PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan askeri ziyaret etti.

04.07.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, beraberindeki İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Sarıkamış'ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan askeri ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Akçay, İl Ticaret Müdürü Adem Beyribey, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Sefer Özabay ve Ömer Gökalp ile birlikte Kafkas Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Ramazan bayramını kutladılar.

Milletvekili Beyribey ile İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberindekiler, daha sonra Sarıkamış Boyalı'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak KAÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mehmetçiği ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Yaralı askerin sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade eden Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hain teröristlerin kökünü kazıyacağını belirtti.

Daha sonra hastane çalışanlarıyla da bir araya gelen AK Partililer, hastane çalışanlarının da bayramı kutladılar. Kars'ta bulunan hastanelerde Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Şavşat'tan hastaların tedavi gördüğüne dikkat çeken Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Kars'ın yakın gelecekte sağlık üssü olacağını kaydetti.

Öte yandan Kars'ta bulunan hastanelerde tedavi gören hastaların yakınlarının da kendilerine verilen hizmet memnun oldukları gözlendi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Beyribey ve İl Başkanı Çalkın'dan Sarıkamış'ta Yaralanan Askere Anlamlı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement