AK Parti Milletvekili Candan'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Candan'dan Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti.

27.10.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi'ni ziyaret etti.

Candan, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Mensupları Yardımlaşma Vakfı ile Maliye Bakanlığı arasında gerçekleştirilen uzlaşma görüşmelerinden olumlu sonuçla ayrıldıklarını söyledi.

Uzlaşma sürecini yakından takip ettiklerini belirten Candan, "Süreçte de iyi bir sonuç ile karşılaştığımıza inanıyorum. Biz elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Bizim birlikteliğimiz Ereğli halkı içindir, birlikte çalışmamız da devam edecektir. Hiçbir işimiz şahsi ve kişisel olmaz, biz kamu adına çalışıyoruz kamunun ortak menfaati ne ise birlikteliğimizin de bundan sonra devam edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da Milletvekili Ercan Candan'a uzlaşma sürecinde gösterdiği çabalardan ötürü teşekkür etti.

ERDEMİR Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı ile Maliye Bakanlığı arasındaki görüşmeler sonucunda vakfa kesilen 129 milyon liralık cezanın 37,5 milyon liraya olarak ödenmesi konusunda uzlaşma sağlanmıştı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Candan'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement