AK Parti Milletvekili Gider; "Bu Millet Menderes'e Ağlayarak Uyuyan Millettir" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Gider; "Bu Millet Menderes'e Ağlayarak Uyuyan Millettir"

AK Parti Milletvekili Gider; "Bu Millet Menderes\'e Ağlayarak Uyuyan Millettir"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale merkez ve ilçelerin ardından, Bandırma’da da demokrasi nöbetine katıldı.

28.07.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale merkez ve ilçelerin ardından, Bandırma'da da demokrasi nöbetine katıldı. Gider, burada yaptığı konuşmada, darbecilerin, bu vatanın evladı olmadıklarını söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri, sürüyor. Çanakkale merkezde ve ilçelerde düzenlenen nöbetlere katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bu kez de Bandırma Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara hitap etti. Bu kalkışmayı yapanların, vatan evladı olmadıklarını söyleyen Gider, "Onlar buranın evlatları olsa, bunları yapmayacaklardı. Ama onların kökleri dışarıda. Onlar Amerika'dan talimat alıyor ve bu milleti tanımıyorlar. Yanıldıkları bir nokta var. Bu millet 1960'daki millet değil. Bu milletin önünde artık, Recep Tayyip Erdoğan diye bir lider var. ve bu millet, yıllardır üzüntüyle büyümüş bir millet. ve bu insanlar, yıllardır hep şunu düşündüler; 'Bizim babalarımız, bizim dedelerimiz, Menderes alındığı zaman meydanlara çıksaydı, acaba asılmaktan kurtulur muydu?' Rabbim nasip etti ve onun cevabını bu millet verdi. Bunlar şunu akıl edemediler; 'size Amerika'nın verdiği talimat, bu milletin duasını geçebilir mi?" dedi. Gider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'nöbet bitti' diyene kadar meydanlarda olmayı sürdüreceklerini söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Gider; 'Bu Millet Menderes'e Ağlayarak Uyuyan Millettir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement