AK Parti Milletvekili Harun Karaca ve İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Harun Karaca ve İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Yaralıları Ziyaret Etti

Darbe girişimi esnasında yaralanan vatandaşları ziyaret eden AK Parti 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, "Zalimlere merhamet, mazlumlara en büyük ihanettir" dedi.

17.07.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişimi esnasında yaralanan vatandaşları ziyaret eden AK Parti 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, "Zalimlere merhamet, mazlumlara en büyük ihanettir" dedi.

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca ve İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek darbe girişimi esnasında yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Yaralılarla görüşen Harun Karaca ve Ömer Döngeloğlu, doktorlardan da yaralılarla ilgili bilgi aldı.

Milletin darbecilere müsaade etmediklerini belirten Karaca, "Ordunun içerisindeki bir avuç FETÖ'cü terörist grubu Türkiye'de ayaklanmaya kalkışmıştır. Milletimiz onlara müsaade etmedi. Bu hastanede gazilerimiz vardı. Bu yaşanan olaylarda 161 şehidimiz, yaklaşık bin 440 gazimiz var. Biz de milletvekili olarak şehitlerimizi defnettik, gazilerimizi de ziyaret ediyoruz. Bütün gazilerimize Allah acil şifalar versin "dedi.

"Zalimlere merhamet, mazlumlara en büyük ihanettir"

"Özellikle bu zalimlerle ilgili milletimize şunu ifade etmek istiyorum" diyen Karaca, "Zalimlere merhamet, mazlumlara en büyük ihanettir. Bunlar bilsinler ki bu zalimlere kesinlikle merhamet edilmeyecektir. En ağır şekilde cezalanmaları için meclisimiz, hükümetimiz özellikle bu işten sorumlu bakanlıklarımız ellerinden geleni yapacaktır. Ülkemiz bunların hepsini atlatacaktır. Birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyenlere, hükümetimiz ve özellikle Cumhurbaşkanımız müsaade etmeyecektir. Milletimiz rahat olsun. Milletimiz kale gibi arkamızda durduğu sürece bunların hepsi atlatılır" ifadelerini kullandı.

"Tankların önüne yatan insanlara kim ne yapabilir?"

Bu hastanede bulunan yaralıların İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde çıkan olaylarda yaralandığını belirten Karaca, "Yaralılarımız bugün aynı şeyler olsa yine gideceklerini söylediler. Yaralılarımızın çoğu ayaklarından vuruldu. Yaralılarımız 'ülkemiz için ne gerekiyorsa yine yaparız' dediler. Ben de o gece sokaklardayım. Bizim milletimiz göğsünü kurşunlara siper ediyor, tankların altına yatıyor. Tankların önüne yatan insanlara kim ne yapabilir? Böyle bir vatandaşı olan Türkiye'ye kim ne yapabilir? Tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Yaralı yakınlarıyla da görüşen Harun Karaca ve Ömer Döngeloğlu hastaneden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Harun Karaca ve İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement