AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum Müjdeyi Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum Müjdeyi Verdi

AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum Müjdeyi Verdi

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi’nde yapılan TOKİ konutlarının hak sahiplerine mağdur edilmeden verileceğini belirtti.

03.07.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde yapılan TOKİ konutlarının hak sahiplerine mağdur edilmeden verileceğini belirtti.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergun Turan'ı makamında ziyaret eden Milletvekili Mehmet Uçum ve AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Turan ile Kars'ta bulunan 641 hak sahibinin sorunlarını görüştü.

TOKİ Başkanı Ergun Turan ile yapılan görüşmede Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde yaptırılan TOKİ konutlarında 641 hak sahibinin mağdur edilmeden çözüm üretileceği mutabakatının sağlandığını kaydetti. Uçum, hak sahipliği konusunda eksiği olmayan herkese konutlarının en kısa sürede teslimi için TOKİ'nin çalışma başlattığı müjdesini de verdi.

Kars'ta TOKİ konutlarının Ahıska Türklerine verileceğini yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, "Konutların çoğunluğunun Ahıska Türklerine verileceği haberleri doğru değildir. Hak sahiplerini mağdur edecek şekilde Ahıska Türklerine yada başka birilerine konut tahsisi söz konusu değildir" dedi.

Öte yandan TOKİ Başkanım. Ergun Turan ile Kars'a ilişkin diğer TOKİ projelerinin de görüşüldüğünü belirten Uçum, tüm projelerin uygulama sürecinde müdahil olacaklarını ifade etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum Müjdeyi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement