AK Parti Milletvekili Şahin ve Gürkan Mahalleleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Şahin ve Gürkan Mahalleleri Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

17.04.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin ve Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Şahin, bölgede sulamayla ilgili sorunun takipçisi olduklarını aktararak, İnönü Üniversitesinden, Karakaya Baraş Gölü'ne kadar olan yaklaşık 150 bin dekarlık alanın sulanmasının enerji harcanarak sağlandığını kaydetti.

Devlet Su İşlerinin katkılarıyla üniversitenin üst tarafında Şilan Deresi denilen mevkide yapılacak, barajla ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Şahin, "Barajın planlaması yapıldı, imzadan çıktı. O suyu getirirsek yaklaşık 4-4,5 kilometrelik bir tünelden geçerek üniversitenin üst taraflarından itibaren Battalgazi bölgesinin Şişman köyüne kadar toprağı suyla buluşturursak sanırım iyi bir dua almış oluruz." ifadelerini kullandı.

Gürkan, mahallelerle ilgili muhtarlarla istişarelerde bulunduklarını, ulaşımla, kara yollarıyla ilgili sorunların bulunmadığını aktararak, çevre düzenlemesi ve çocuk parkları gibi eksiklerin bulunduğunu kaydetti.

Battalgazi'nin bin 27 kilometrekarelik alana sahip olduğuna değinen Gürkan, şunları kaydetti:

"102 köyü olan ve bu köylerde gerek park ve bahçelerin, gerekse kültür işlerin, gerekse fen işlerimizin çalışmaları da devam etmektedir. Ben inanıyorum ki buradaki halkımız da belediyemizin çalışmalarından memnundur. Burada, bizleri ağırlayan tüm mahalle muhtarlarına ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Şahin ve Gürkan Mahalleleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement