AK Parti Milletvekilleri Akçakoca'ya Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekilleri Akçakoca'ya Teşekkür Etti

AK Parti Milletvekilleri Akçakoca\'ya Teşekkür Etti

Genel seçimlerde Düzce’de açık ara birinci parti olan AK Parti’nin Düzce Milletvekilleri, Akçakoca ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti düzenlediler.

05.11.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel seçimlerde Düzce'de açık ara birinci parti olan AK Parti'nin Düzce Milletvekilleri, Akçakoca ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti düzenlediler.

Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte parti ilçe binasında Akçakoca teşkilatı ve halkına teşekkür açıklaması yaptı. AK Parti İlçe binasında bir araya gelen Düzce Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kadın ve gençlik kollarına teşekkür ederek, başarılı olmanın mecburiyeti olduğunu söylediler.

Ziyarette konulan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Çubukçu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek Milletvekillerine teşekkürlerini iletti. Çubukçu'nun ardından söz alan AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, "Tüm teşkilatlarımız ve kademelerimizle çok çalıştık ve iyi bir sonuç elde ettik. Yüzde 70.5 oy oranı çok ciddi bir orandır. Bu oy oranı Düzce'ye hizmet olarak dönecektir. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız bunu da tek başına AK Parti iktidarına güvenerek söylüyoruz. Önümüzdeki 4 yıl hamle yılları olacak ve Düzce'de siyaset anlayışını değiştireceğiz" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise özellikle kadınlara teşekkür ederek, "Seçim kampanyası öncesinde kadınlarımızla bir araya geldik ve ev ziyaretlerinin önemini anlattık. AK Kadınlarımız bin 550 ev ziyareti gerçekleştirdi. Bu bir rekor ve büyük başarının sırrıdır. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum ama gönüllü kadınlarımız bu seçim kahramanlarıdır. İyi işler, iyi ekiplerle başarılır. Bu seçim 80 milyon ve 355 binin kazanımı olmuştur. Bizim işimiz bundan sonra olacak ve hizmetlerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, "AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kurulup 3 Kasım 2002 tarihinde iktidar olmasının ardından Düzcelilerimiz, bizi hiç sahipsiz bırakmadı. Aziz hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra tüm belediyelerimizle, kademelerimizle, teşkilatımıza gönül verenlerle birlikte entegre bir şekilde çalışarak Düzcemiz'e hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici da seçim sonuçlarının tüm Türkiye'ye, dünyaya hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Hep beraber el birliği ile çalıştık ve başarıya kavuştuk.Artık Düzcemiz'i en iyi noktaya getirmek için çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin yeni yaşına girmesi nedeniyle yaş pasta kesilerek kutlama yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekilleri Akçakoca'ya Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement