AK Parti Milletvekilleri Can, Öztürk ve Demir Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekilleri Can, Öztürk ve Demir Basın Toplantısı Düzenledi

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

23.08.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Bir kafede düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili Can, Türkiye'nin çok zorlu süreçten geçtiğini söyledi.

El birliğiyle bu süreçten ülkenin çok güçlü bir şekilde çıkacağının altını çizen Can, "15 Temmuz gecesi hiç unutulmayacak. Bu ülkenin vergileriyle alınan uçaklar, tanklar, toplar ve tüfekler bu ülkenin vatandaşlarının üzerine çevrildi. Bu Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) Allah belasını versin. Herkes şunu bilsin ki kimin suçu varsa en ağır şekilde bunun cezasını çekecek. 15 Temmuz sonrasında bütün vatandaşlarımız meydanlarda nöbetler tuttu. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizler sizler için varız." diye konuştu.

Öztürk de Kırıkkale'nin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümüne ilişkin 3 vekil olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti.

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

" Kırıkkale'miz tarım ve emekli şehri. Çok az da olsa göç veriyoruz. Bu göç sorununu çözmek üzere çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Köylerimizin yol sorunları var bunları gerekli yerlere bildirdik. Çözüm noktasında gerekli adımları atacağız. Sulu tarım konusunda çalışmalarımızı artıracağız. Karayolları ile gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Kavşaklarımızı en kısa sürede tamamlayarak açılışını yapacağız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. FETÖ bir taraftan, PKK bir taraftan saldırıyor. Bunların hepsinin kökünü kazıyacağız. Çok güzel günler bizleri bekliyor."

Demir ise 15 Temmuz sürecinde Türk milletinin gurur verici şekilde vatanına sahip çıktığını söyledi.

15 Temmuz sonrasında bütün kurumlarda FETÖ temizliğinin yapıldığını vurgulayan Demir, "Türkiye'miz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Allah'ın izniyle bu süreci atlatacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. TBMM tatile girdi. Artık daha çok efor sarf edeceğiz. Kırıkkale'mizin bütün sorunlarına el atacağız. En kısa zamanda sorunların çözümü noktasında sonuçlar alacağız." dedi.

Toplantıya, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, belediye başkanları, ilçe başkanları, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekilleri Can, Öztürk ve Demir Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement