AK Parti Mkyk Üyesi Gedikli - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mkyk Üyesi Gedikli

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kent meydanı iftar programı detaylar-AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Gedikli'nin konuşması AK Parti MKYK Üyesi Gedikli: -"Keşke Türkiye'de de bir sol parti iktidara gelse dediler.

04.07.2015 03:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kent meydanı iftar programı detaylar- AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Gedikli'nin konuşması AK Parti MKYK Üyesi Gedikli: -"Keşke Türkiye'de de bir sol parti iktidara gelse dediler. Peki sonra ne oldu? Yunanistan'ın son hali ortada. Bakın kasalar bomboş, ülke iflas etmiş, insanlar banka kuyruklarında paralarını çekmek için bekliyorlar" AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Gedikli, bazı kesimlerin "Keşke Türkiye'de de bir sol parti iktidara gelse" dediğini belirterek, "Yunanistan'ın son hali ortada. Bakın kasalar bomboş, ülke iflas etmiş, insanlar banka kuyruklarında paralarını çekmek için bekliyorlar" dedi.Niğde Belediyesince Kent Meydanı'nda düzenlenen iftar programında konuşan Gedikli, 13 yıllık iktidarları boyunca millete, hizmet etmeyi görev bildiklerini, yanlışları, eksikleri düzeltmek için gerekeni yaptıklarını söyledi. İslam coğrafyasındaki çatışmalara değinen Gedikli, Müslümanların ırkları, mezhepleri bahane edilerek birbirine düşürüldüğünü belirtti. Gedikli, "Bunları faiz lobileri, finans lobileri ve işte bunların temsil ettiği üst akıl yapıyor. Bu üst aklın medyası var, bu üst aklın iş adamları var, bu üst aklın siyasal araçları var, içeride ve dışarıda. İslam coğrafyasında yaşadıklarımızın arkasında bunlar var" ifadelerini kullandı.-"Siz de böyle bir Türkiye mi istiyordunuz"Gedikli, Yunanistan'da sol parti olan SYRIZA'nın iktidara gelmesinden Türkiye'de bazı kesimlerin mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Keşke bizde de öyle olsa, keşke Türkiye'de bir sol parti iktidara gelse dediler. Peki sonra ne oldu? Yunanistan'ın son hali ortada. Bakın kasalar bomboş, ülke iflas etmiş, insanlar banka kuyruklarında paralarını çekmek için bekliyorlar. 60 avrodan fazlada ödeme yapılmıyor, biliyor musunuz? Oradaki krizi kaos ortamını görüyorsunuz. Bunlara sormak lazım siz de böyle bir Türkiye mi istiyordunuz?"

AK Parti Mkyk Üyesi Gedikli
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Mkyk Üyesi Gedikli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.

  • Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
    22:09 Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Dicle Nehri'nde bir ceset olduğu ihbarı üzerine AFAD, 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, nehirde bir süre arama çalışması yaptıktan sonra çalışmaya yarın sabah da devam edecek.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.


Advertisement