AK Parti Mkyk Üyesi Köseoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mkyk Üyesi Köseoğlu Açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, "Uzungöl'de önerdiğimiz 2 seyir terası projesinin hazırlık aşamalarının sonuna yaklaşıldı.

25.06.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, " Uzungöl'de önerdiğimiz 2 seyir terası projesinin hazırlık aşamalarının sonuna yaklaşıldı." dedi.

Köseoğlu, bölgedeki yatırımları incelemek üzere kente gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş ile Trabzon Havalimanı'nda bir araya geldi.

Burada Taş ile bir süre sohbet eden Ayşe Sula Köseoğlu, Uzungöl'de yapılması planlanan "seyir terası" projesini değerlendirdi.

Köseoğlu, yaptığı açıklamada, seyir terası projesini incelediklerini belirterek, "Trabzon'a gelir gelmez Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Sayın Nurettin Taş ile Milli Parklar tarafından ilimizde gerçekleştirilen projeleri inceledik. Özellikle Uzungöl ve Sera Gölü'ne yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdik. Projelerin hızlandırılması noktasında istişare ettik. Projelerin son durumu hakkında Milli Parklar İl Müdürü Akif Ümüzer ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut'tan da bilgi aldık." diye konuştu.

Ayşe Sula Köseoğlu, seyir terası projesi ile ilgili de değerlendirmede bulunarak, "Uzungöl'de önerdiğimiz 2 seyir terası projesinin hazırlık aşamalarının sonuna yaklaşıldı. İlgili birim çalışanları projeleri hazırlıyor. Bir yandan da ihale şartnamesi hazırlanıyor. Projeleri yakından takip ediyoruz. Trabzon turizminin gelişmesi için her türlü fedakarlığı ortaya koymamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Mkyk Üyesi Köseoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement