AK Parti Mkyk Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Mkyk Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Teşkilatıyla bir araya geldi.

20.01.2016 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Teşkilatıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, partisince düzenlenen toplantıda, AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle buluştu.

Burada konuşan Çalık, AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde aldığı başarıya dikkat çekerek, "Allah'a hamdolsun o istikamet doğrultusunda şu anda yapılan anketler yüzde 54'leri gösteriyor. Halen tüm teşkilatlarımız ve biz sahadayız. Üst üste 4 seçim geçirdik ama buna rağmen sanki yarın seçim varmış gibi bütün teşkilatlarımız dimdik ayakta" ifadelerini kullandı.

Büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin artık dünyanın dengelerini değiştirmeye başladığını belirten Çalık, AK Parti'nin geçmişten aldığı emanete sahip çıktığını aktardı.

"Teşkilatlarımızın hiç yılmadan çalışmalarını yürütmesi gerekiyor"

Türkiye'nin tüm oyunları bozma gücüne sahip olduğunu bildiren Çalık, şunları kaydetti:

" PKK'nın siyasi uzantısı olan o siyasi parti bölgeyi cehenneme çeviriyor. Sözde akademisyenler, o hendeklerin altına imza atıyor. Bu nedenle AK Parti teşkilatlarının o hendek siyaseti yapanlara en iyi cevabı vermesi gerekiyor. Tüm teşkilatlarımızın hiç yılmadan çalışmalarını yürütmesi gerekiyor. Bölgedeki parti teşkilatlarımızın yaşadığı sıkıntıların çözümü için hep birlikte destek olmalıyız."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Mkyk Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement