AK Parti Müsiad Üyeleri ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Müsiad Üyeleri ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

AK Parti Müsiad Üyeleri ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas İl Teşkilatı, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) ile kahvaltı programında bir araya geldi.

24.03.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas İl Teşkilatı, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa çok sayıda MÜSİAD üyesinin yanı sıra, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, İl Başkanı Ziya Şahin ve Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın da katıldı.

Sami Aydın'ın bilgisiyle, becerisiyle, alt yapısıyla ve 5 yıllık dinlenme süresinden ardından yeniden göreve talip olduğunu söyleyen Milletvekili Ali Turan, "Bu 5 yıllık dinlenme süresi Sivas adına iyi olmadı ama Sami Başkan için iyi oldu. Acaba ne eksiğimiz var, neyi daha iyi yapabiliriz? Diye düşünme fırsatı buldu. Projelerini geliştirme fırsatı buldu. O projeleri ile Sivas halkının huzuruna çıktı. Başbakanımız, bakanımız ve milletvekilleri olarak o projelerin arkasında olduğumuzu defalarca anlattık" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin AK Parti genel merkezin yapmış olduğu çalışmalar, istişareler ve anketler sonucunda Sivas için geçmişi bilinen 2004-2009 yılları arasında sadece Sivas için değil, yapmış olduğunu belediyecilik anlayışı ile Başbakan Erdoğan tarafından tüm Türkiye'ye örnek gösterilen Sami Aydın'ı Sivas belediye başkan adayı olarak gösterdiklerini söyledi.

AK Parti'nin millet ile siyaset yapmak için yola çıktıklarını söyleyen Bilgin, "Sami Başkanı da milletin isteği ile başkan adayı olarak gösterdik. 4 aylık kampanyada da şunu gördük ki; Sivaslı hemşehrilerimiz 4 gözle 30 Mart'tı bekliyor. İnşallah 30 Mart'ta verecekleri kararla Sivas'ta tekrar AK Partili belediyeciliği başlatacak. Sami Başkan'da açıkladığı o büyük projelerle Sivas'ı koşar adımlarla hedefe götürecek" diye konuştu.

Belediyelerin şehirlerde çok önemli olduğunun altını çizen AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın'da "Belediyeler önemli hizmetleri üslenmesi gereken bir kurum. Eğer bir şehir gelişecekse belediyenin lokomotif görev üslenmesi lazım. Bunu başarabilmesi ve bunu başaracak yapıya sahip olması lazım" dedi.

Yeni dönemde ki belediyecilik anlayışı hakkında da MÜSİAD üyelerine bilgi veren Aydın, "Özellikle katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz. Katılımcı belediyeciliğe çok ciddi ağırlık vereceğiz. Biz hayal edeceğiz, düşüneceğiz düşündüklerimizi planlayacağız ama bunları sizlerle olgunlaştıracağız. Sizlerin fikirleri ile bazen değişiklikler, farklılıklar olacak. Çünkü kim olursanız olun, hangi konumda olursanız olun her zaman karar verici olan en doğruyu düşünür diye bir kural yoktur. Çoğunluk genelde yayılmaz. O yüzden demokrasi dünyadaki en güzel sistemdir" şeklinde konuştu.

Milletvekilleri Turan ve Bilgin ile İl Başkanı Şahin ve Belediye Başkan Adayı Aydın daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Turgay Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Müsiad Üyeleri ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement